DKV intră în acționariatul platformei de plăți mobile PACE

Furnizorul de servicii de mobilitate avansează în procesul de digitalizare și mizează pe serviciul Connected Fueling de la Karlsruhe

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility investește în platforma independentă de plăți mobile a furnizorului de mobilitate inteligentă PACE, ca parte a unei noi etape din cadrul procesului de digitalizare. Start-up-ul cu sediul la Karlsruhe este unul dintre liderii în materie de tehnologie ai pieței de servicii pentru conectivitate auto. Produsul principal, Connected Fueling, le oferă șoferilor posibilitatea de a-și plăti factura de combustibil cu smartphone-ul direct la benzinării. Acest lucru elimină timpul de așteptare la ghișeul de plată și le permite șoferilor să primească chitanțele electronic, direct pe telefonul mobil. Funcția de plată fără contact ajută, de asemenea, la reducerea riscului de infecție, în special în perioada pandemiei, prin reducerea interacțiunii sociale în timpul plății. Companiile de combustibil pot utiliza, de asemenea, platforma pentru a le oferi clienților finali servicii adaptate nevoilor lor specifice, cum ar fi spălarea auto. Platforma neutră este deschisă tuturor companiilor de combustibili, furnizorilor de sisteme POS și OEM-urilor și este pe cale să devină tehnologia centrală pentru digitalizarea industriei combustibililor din Europa. DKV și PACE au convenit asupra unui parteneriat strategic, iar DKV achiziționează o participație minoritară în PACE.

„Prin achiziția unui pachet de acțiuni în cadrul PACE, ne extindem progresiv activitatea digitalizată”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. „Alianța strategică cu unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mașini conectate ne va ajuta să modelăm cu succes digitalizarea care avansează rapid în industria combustibililor, împreună cu clienții și partenerii noștri”. Dr. Martin Kern, Co-Managing Director la PACE, adaugă: „Pentru noi, parteneriatul cu DKV Mobility este un o confirmare fermă că am făcut multe lucruri corect în construcția connectedfueling.com în ultimii ani. Privim cu încredere această colaborare cu liderul pieței din Europa pe această temă inovatoare. Împreună cu DKV, dorim să stabilim piața deschisă principală pentru plata mobilă”. Ambele părți au convenit să nu dezvăluie suma totală a tranzacției.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings