Hödlmayr Logistics România începe toamna cu o abordare optimistă, însă totuși precaută

După câteva luni dramatice, în care efectele pandemiei de coronavirus au fost puternic resimțite, industria auto începe să-și revină treptat. Filiala Hödlmayr din Bascov, Hödlmayr Logistics Romania, privește cu optimism spre această toamnă. Reacțiile rapide și, în consecință, luarea măsurilor necesare sunt motivele pentru care experții auto estimează că până la sfârșitul anului 2020, piața se va stabiliza la cca. 70 la sută din volumul anului precedent. Pentru a transpune sloganul Întotdeauna cu un pas înainte, chiar și în aceste vremuri dificile, conexiunea feroviară a fost acum implementată direct la sediul filialei.

„În calitate de angajator, ne-am numărat printre companiile care au accesat programul de asistență financiară destinat protecției angajaților. De asemenea, am implementat un program de telemuncă pentru majoritatea angajaților și am luat toate măsurile de siguranță recomandate de autorități. Managementul contactului cu vizitatori externi este și el clar reglementat. Prioritatea noastră este aceea de a asigura cel mai bun nivel de protecție pentru toți cei implicați“, așa rezumă Tamer Sen, Director General al Hödlmayr Logistics Romania, aceste ultime câteva luni și completează: „Prima jumătate a acestui an a fost puternic afectată de Covid-19, iar revenirea pieței a avut loc într-o perioadă în mod normal foarte volatilă, și anume perioada de vară. Dacă toamna nu va aduce alte evenimente neprevăzute, putem pleca de la premisa că și piața își va reveni.“

Conexiune feroviară proprie în Bascov

Soluțiile logistice care, pe de o parte, asigură un transfer facil și, pe de altă parte, îndeplinesc obiectivele climatice, au fost întotdeauna în centrul atenției pentru Hödlmayr. De aceea Grupul Hödlmayr investește continuu în transportul feroviar.

În rolul său de specialist în logistica multimodală a vehiculelor, Hödlmayr conectează și optimizează utilizarea tuturor mijloacelor de transport.  De puțin timp, Hödlmayr Logistics Romania dispune de o conexiune feroviară proprie, direct la sediul filialei, astfel săptămânal pot fi încărcate aici peste 1.500 vehicule. În special, cele două fabrici de mașini din apropiere beneficiază de amplasarea geografică bună a legăturii feroviare.
„Suntem convinși că, pe termen mediu, site-ul nostru va deveni un veritabil hub internațional, de unde pot fi distribuite mașini spre vest și spre est“, declară Tamer Sen.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings