DKV a dezvoltat un portal pan-european pentru serviciile de feribot

Aproape toți operatorii de feribot europeni într-o singură platformă / Se pot compara peste 1.000 de rute de feribot / Rezervări online, accesibile

Cu noul DKV Ferry Portal, furnizorul de servicii de mobilitate DKV le oferă acum clienților săi posibilitatea de a compara, rezerva online și de a efectua plăți fără numerar pentru peste 1.000 de conexiuni de feribot în toată Europa. Acesta include aproape toate ofertele companiilor europene de feribot. Astfel, clienții DKV pot găsi cu certitudine cea mai bună conexiune la cel mai bun preț și prin confortul unui portal online.

Portalul este disponibil în 12 limbi. O echipă multilingvă de experți sprijină utilizatorul – de exemplu, cu întrebări despre sarcini speciale. În plus, modificările și anulările pot fi efectuate gratuit. „Prin portalul de feribot DKV le oferim clienților noștri standarde similare celor mai bune practici din alte industrii, cum ar fi rezervările de zboruri și de hoteluri”, spune Jérôme Lejeune, director general Toll la DKV Mobility. „Cu portalul de feribot DKV companiile își reduc efortul administrativ și economisesc timp și bani”. Accesul la portalul de feribot DKV se face prin contul de client electronic DKV COCKPIT.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.dkv-euroservice.com
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings