100 de unități Ford Trucks 1842T pentru Tempo Invest

 

 

Cefin Trucks a livrat primele 10 unități Ford Trucks 1842T dintr-o flotă de 100 de autotractoare comandată de compania Tempo Invest. Moile vehicule sunt echipate cu semiremorcă pentru mărfuri pulverizate.

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunță livrarea unei flote de 10 capete tractoare Ford Trucks 1842T, echipate cu semiremorcă pentru mărfuri pulverizate, către Tempo Invest. Restul unităților din comanda de 100 de unități Ford Trucks vor fi livrate pe parcursul anului 2021, până cel târziu începutul anului 2022.

Autotractorul Ford Trucks 1842T este echipat cu motorul Ecotorq de 13 litri de 420 CP, care se distinge prin putere de tracțiune ridicată și economia de combustibil. Modelul vine, de asemenea, cu o transmisie automată cu 12 trepte, cu moduri de conducere economice și performante, în funcție de preferințe. Se adaptează cu ușurință pe diferite șantiere de construcții, datorită barei de protecție frontală de curând concepută, care previne posibile daune minore.

”Suntem deosebit de bucuroși că am adăugat Tempo Invest printre clienții noștri. Am demonstrat astfel că modelul Ford Trucks 1842T este o soluție competitivă pentru transportul național. Vehicule puternice și simple, capabile să funcționeze eficient în cele mai exigente condiții. Acum așteptăm cu nerăbdare să ne extindem relația cu Tempo Invest până la înlocuirea completă a flotei lor cu vehicule Ford Trucks”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

”Colaborarea noastră cu Cefin Trucks se desfășoară de peste 12 ani, cu programul de monitorizare a flotei. Anul acesta am decis să reînnoim flota noastră cu 100 de camioane Ford Trucks. Aceste prime 10 unități vor fi utilizate pentru transportul produselor sub formă de pulbere, precum ciment, carbonat de calciu, făină etc. Așteptăm în următoarele săptămâni și alte 5 unități pentru transport de bunuri generale”, a spus și Omer Susli, CEO Tempo Invest.

Livrarea a fost făcută in prezența unor oficiali ai mediului de afaceri turco-român: Excelența Sa Füsun Aramaz, Ambasador al Republicii Turcia în România, Guven Gungor – Președinte TIAD (Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România) și Koray Kuvvet – Ford Trucks Managing Director Europa de Est si Regiunea Balcani.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings