Fomco Trade devine distribuitor oficial, la nivel național, al produselor Albrecht și Midland! (P)

 

 
La sfârșitul anului trecut, compania Fomco Trade a devenit distribuitor oficial la nivel național, al produselor Albrecht și Midland, lideri mondiali în domeniul radiocomunicațiilor.

Portofoliul de produse Albrecht și Midland cuprinde o gamă variată de stații radio CB analogice și digitale, stații radio PMR profesionale, dar și pentru amatori, camere video sport, antene radio CB și accesorii.

Colaborarea cu cei doi giganți ne aduce prețuri speciale de achiziție, condiții financiare flexibile, asistență pre-sales și post-sales, suport tehnic, dar și alte avantaje importante.

Beneficiind de relația excelentă a Fomco Trade cu cei doi producători, vom fi capabili să livrăm întreaga gamă de produse din portofoliul Albrecht și Midland, pe piața românească, acoperind toate nevoile partenerilor și clienților noștri.

Prin acest parteneriat, ne dorim să avem o mai bună acoperire a pieței de distribuție din România, care este din ce în ce mai specializată, dar și extinderea gamelor de produse Albrecht și Midland, atât pentru revânzători, cât și pentru clienții finali.

Descoperiți produsele Albrecht și Midland pe fomcoshop.ro!

Pentru mai multe informații sau oferte, vă rugăm să ne contactați la adresa office@fomco.ro sau la numărul de telefon 0265-326.043.

SC FOMCO TRADE SRL este o societate privată înființată în anul 2002, după ce legislaţia din România a adoptat normele europene în vigoare privind siguranţa traficului de marfă şi persoane.  Am fost pioneri în domeniul tahografelor, și am devenit reprezentanţi oficiali pentru mărci de prestigiu din domeniu, ca Stoneridge Electronics, Actia sau Romatic.

Experiența acumulată în acest domeniu, ne-a ajutat să dezvoltăm anul acesta primul Centru de Instruire al inspectorilor de tahografe din România, autorizat de Registrul Auto Român, reușind astfel să dezvoltăm partenerii noștri naționali la un alt nivel, prin introducerea în portofoliu a noilor tahografe inteligente din dotarea actuală a vehiculelor de transport marfă și transport persoane.

Confortul șoferilor este unul din dezideratele pe care le urmărim, așa că am creat o gamă largă de sisteme de aer condiționat, încălzitoare staționare, lăzi frigorifice și altele, de la mărci de prestigiu precum Webasto, Eberspächer, indelB, Dometic – Waeco sau Volltop.

Azi putem livra o gamă completă de produse și accesorii pentru camioane, care include încălzitoare, frigidere auto, stații radio, lămpi de marcaj, de gabarit și de avertizare, sisteme de aer condiționat auto, produse reflectorizante și sisteme antifurt de combustibil.

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul nostru https://fomcoshop.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings