Nou CEO pentru Hoyer Group

 

 

Björn Schniederkötter este numele noului director executiv (CEO) al furnizorului global de servicii logistice Hoyer Group. De la 1 februarie, Schniederkötter va fi președintele Hoyer Group. Fostul CEO Ortwin Nast, se retrage, acesta a fost la cârma lui Hoyer timp de paisprezece ani.

Schniederkötter va forma Comitetul executiv al Hoyer, cu sediul la Hamburg, împreună cu directorul financiar, Gerd Peters.

Björn Schniederkötter a deținut diverse funcții de conducere în cadrul Grupului Nagel. Au urmat diferite funcții cu responsabilități de conducere în Germania și în străinătate, înainte de a fi numit director general de operațiuni în Consiliul de administrație al grupului Nagel în 2014. În această funcție, a fost responsabil pentru companiile afiliate germane și străine, printre altele, și a acționat ca adjunct al directorului executiv.

Thomas Hoyer, președintele consiliului consultativ al grupului Hoyer: „Nu numai că avem încredere în expertiza lui Björn Schniederkötter, dar că, în discuțiile noastre intense cu el, am avut impresia că îndeplinește cerințele pe care Hoyer, ca afacere de familie, le are CEO-ul afirmă, înțelege și va pune în practică. Schniederkötter explică: „Hoyer este o companie de logistică extrem de specializată, cu o reputație internațională. Aceasta combină concepte clare de valoare cu cerințe ridicate privind calitatea și siguranța serviciilor sale. Această combinație este ceva special. ”

Ortwin Nast lasă în urmă o companie puternică din punct de vedere financiar, cu o poziție excelentă pe piață. Sub conducerea sa strategică, compania de logistică și-a dezvoltat în mod constant portofoliul. Printre altele, Hoyer este considerat un pionier în domeniul digitalizării. Sub conducerea sa, vânzările și veniturile au crescut cu aproximativ 50 la sută, în ciuda mai multor crize economice, iar compania a crescut investițiile în active anticipative. Thomas Hoyer: „Mulțumim lui Ortwin Nast pentru eforturile depuse pentru Hoyer și regretăm profund plecarea sa. El a îmbunătățit profilul lui Hoyer ca furnizor de soluții logistice complete. ” Hoyer adaugă: „Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Björn Schniederkötter și împreună privim optimist spre viitor”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings