Kögel își consolidează prezența în Franța – acord încheiat cu Asociația pentru Transporturi și Logistică Tred Union

 

 

Asociația Franceză pentru Transporturi, Tred Union, a ales Kögel drept partener de încredere. Aceasta înseamnă că membrii Tred Union se bucură de un dublu beneficiu: În primul rând de rentabilitatea și sustenabilitatea portofoliului de produse Kögel, și în al doilea rând de o rețea puternică și dinamică cu servicii individualizate.

Prin această alianță nou înființată, Kögel transmite un semnal puternic pe piața franceză. Toți membrii Tred Union, una dintre asociațiile de top ale transportatorilor francezi, primesc acces exclusiv la o gamă largă de produse Kögel. Semiremorcile Kögel din generația NOVUM combină cel mai înalt nivel de calitate cu o rentabilitate maximă și o atenție pentru procese logistice durabile. În special modelul Kögel Cargo NOVUM: partenerul de încredere pentru firmele de logistică care pun preț pe un vehicul stabil, durabil și care este disponibil în diferite variante de cadru și caroserie precum Kögel Cargo Coil, Rail și Coil Rail – o soluție adecvată pentru orice necesitate.
Cu 13.000 de vehicule și 150 de membri, Tred Union este una dintre asociațiile de top ale transportatorilor francezi. Activitatea principală se concentrează pe următoarele patru domenii: Transportul mărfurilor pe paleți în încărcături complete și parțiale, expediția de paleți, logistică și transporturi speciale, precum și transporturile la temperaturi controlate.

Soluții individualizate pentru fiecare client

Conform principiului de bază al companiei – „Economy meets Ecology – Because we care”, Kögel oferă clienților cel mai mare nivel de individualizare, nu doar în ceea ce privește vehiculul, ci și în materie de soluții de finanțare și leasing, care pot fi adaptate în mod ideal la cerințele specifice ale clientului. Pe lângă aceste soluții, Kögel și Tred Union oferă asistență flexibilă și rapidă pentru fiecare proiect al clienților, pentru a facilita cel mai mare nivel de rentabilitate posibil.

O echipă puternică și un management cu experiență

Cu peste 20 de ani de experiență în industria transporturilor și logisticii, Jerome Grau este un expert de top la conducerea Kögel în Franța. Francezul în vârstă de 50 de ani este responsabil pentru toate activitățile ce țin de vânzări, importatori și service ale producătorului bavarez de semiremorci și este foarte încântat de noile parteneriate: „Cu Tred Union alături, punem laolaltă competențele noastre și ne poziționăm în mod ideal pe piața franceză. Cu ajutorul echipei franceze și al importatorilor noștri, vom extinde în continuare prezența pe piață a Kögel și vom consolida relația cu clienții.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings