Comandă majoră: 100 de camioane Mercedes Benz pentru Knettenbrech + Gurdulic

 

 

Trasee de obicei scurte și, ca urmare, porniri și opriri frecvente: companiile de eliminare a deșeurilor solicită camioanele la extrem. Și respectarea programelor și disponibilitatea constantă – cerințele din sectorul reciclării și eliminării deșeurilor sunt imense. De aceea, Knettenbrech + Gurdulic Service GmbH & Co. KG acordă întotdeauna o mare importanță unei flote de vârf. Ultimele adăugiri la acesta sunt patru Mercedes-Benz Actros și Arocs pe care compania le-a primit la mijlocul lunii ianuarie în 2021 ca parte a unei comenzi majore pentru mai mult de 100 de camioane Mercedes-Benz.

Steffen Gurdulic subliniază: „Ne considerăm norocoși că, în a doua jumătate a anului 2020, noi, ca o companie de succes în industria reciclării, am putut emite cea mai mare comandă de vehicule din istoria companiei pentru mai mult de 100 de vehicule, în ciuda unei crize economice globale. ”

 

 

Pachet extins de siguranță

Echipamentul de siguranță de la Mercedes-Benz Trucks a fost un factor decisiv. „Vrem să oferim șoferilor noștri și tuturor celorlalți utilizatori ai drumului cea mai bună protecție posibilă împotriva accidentelor. De aceea am comandat toate vehiculele cu airbag pentru șofer, Active Brake Assist 5 cu recunoaștere pietonală și Sideguard Assist ori de câte ori este posibil”, spune Steffen Gurdulic , Director general al Knettenbrech + Gurdulic Group.

Cu toate acestea, în funcție de zona de funcționare, există și alte caracteristici de siguranță. Asistență pentru controlul stabilității remorcii și asistență pentru controlul proximității, de exemplu. Pachetul este completat de o cameră de marșarier și o cameră de bord. Fondatorul companiei, Steffen Gurdulic, are și vehicule existente, echipate cu Sideguard Assist, ca parte a filosofiei de siguranță.

Vehiculele sunt echipate cu un sistem de aer condiționat sau un sistem staționar de aer condiționat cu încălzire auxiliară și frigider pentru conducere relaxată și pauze.

Un spectru diversificat de sarcini, o gamă largă de configurații

Knettenbrech + Gurdulic oferă o gamă largă de servicii legate de eliminarea și reciclarea deșeurilor și, prin urmare, are o gamă largă de vehicule și configurații. Pentru operațiuni pe distanțe scurte și lungi, sunt disponibile Actros cu o putere de 290 – 335 kW, Arocs (240 – 265 kW) și Atego (175 kW), echipate cu o cabină ClassicSpace, BigSpace sau GigaSpace în funcție de aplicație.

Personalul de la Knettenbrech + Gurdulic este bine pregătit pentru noile vehicule. Înainte de sosirea lor, personalul a fost instruit pe larg în utilizarea noilor vehicule și a sistemelor lor de asistență în cooperare cu Mercedes-Benz TruckTraining.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings