Waberer se concentrează pe Marea Britanie

 

 

În timp ce procedurile vamale cauzate de Brexit la intrarea și ieșirea mărfurilor din Marea Britanie au determinat unii expeditori și curieri expres să suspende legăturile cu insula, alți operatori de transport rutier anunță că le întăresc.

Acesta este cazul Waberer’s International, care într-o postare pe o rețea socială afirmă că nu se confruntă cu obstacole sau întârzieri în serviciile sale către și din Marea Britanie, care produc treizeci la sută din cifra de afaceri. Deci, compania nu numai că păstrează toate liniile active, dar vede o creștere a cererii pentru insulă din cauza abandonului unor concurenți.

Waberer’s International poate face acest lucru și pentru că înainte de Brexit a înființat o echipă dedicată procedurilor vamale în Marea Britanie.

Între timp, continuă restructurarea internă a companiei, care la sfârșitul lunii ianuarie 2021 a anunțat numirea unui nou director operațional Zsolt Barna, care a supervizat toate activitățile internaționale de transport rutier importante de la 1 Februarie. Această numire urmează schimbării de model implementate anul trecut. Noua linie se numește Trade Lane și se concentrează pe coridoarele internaționale.

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings