Pirelli primește din nou distincția Gold Class

Pirelli primește din nou distincția Gold Class în cadrul raportului Sustainability Yearbook 2021 – un proiect anual aparținând S&P Global, prin care sunt analizate profilurile de sustenabilitate a peste 7.000 de companii.

 

 

Pirelli este singura companie din sectorul componentelor auto, la nivel mondial, care a obținut distincția „Gold Class”. Clasamentele sunt realizate în fiecare an pe baza Evaluării Sustenabilității Corporative SAM pentru indicii S&P Global și Dow Jones Sustainability. În anul 2020, așa cum s-a anunțat deja, Pirelli a fost confirmat liderul mondial al sectorului, cu un scor total de 84 de puncte, comparativ cu o medie sectorială de 35.

Marco Tronchetti Provera, vicepreședinte executiv și CEO al Pirelli, a declarat: “Confirmarea Pirelli la categoria Gold Class în raportul Sustainability Yearbook 2021 subliniază locul central pe care îl ocupă sustenabilitatea în strategia companiei noastre și capacitatea Pirelli de a integra o abordare responsabilă în toate activitățile sale de afaceri, creând valoare pentru părțile interesate.”

Manjit Jus, Global Head la ESG Research, S&P Global: “Vrem să felicităm compania Pirelli pentru premiul GOLD primit în cadrul raportului Sustainability Yearbook 2021 , care prezintă cele mai bune companii din industrie, dar și în ceea ce privește indicatorii materiali, financiar și ESG. Cu peste 7.000 de companii evaluate, includerea în raport reprezintă o adevărată premiere a excelenței sustenabilității corporative.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings