MAN TGX Individual Lion S, modelul exclusivist al noii generații de camioane MAN

 

 

O dată cu prezentarea noului MAN TGX Individual Lion S, modelul exclusivist vârf de gamă al noii generații de camioane MAN, MAN Truck & Bus face o nouă declarație de forță. Pe 11 februarie, Göran Nyberg, membru al comitetului executiv în departamentele de vânzări și marketing, a anunțat prezentarea navei amiral a mărcii în cadrul noului episod MAN QuickStop, difuzat pe platforma YouTube.

La un an de la prezentarea noii generații de camioane MAN, în februarie 2020,  MAN Truck & Bus a prezentat vârful de gamă al noii game, MAN Individual Lion S. Debutul acestuia pe piață marchează aniversarea primului an de când modelele din noua generație de camioane circulă pe drumurile din Europa.

În plus față de eficiența operațională și orientarea spre confortul șoferului, care sunt atuurile binecunoscute deja ale noii game, versiunea TGX Lion S concepută în cadrul departamentului MAN Individual este una cu adevărat exclusivistă. Cu o apariție sportivă, un design unic și echipări speciale MAN TGX Individual Lion S va satisface și cei mai exigenți clienți.

Göran Nyberg, membru al comitetului executiv în departamentele de vânzări și marketing la  MAN Truck & Bus SE, a fost încântat să prezinte noul model de top al mărcii în cadrul noului episod MAN QuickStop pe platforma YouTube: “Am avut o senzație specială când am văzut pentru prima oară acest camion, pur și simplu mi s-a făcut piele de găină. Este o apariție impunătoare pe drum și impresionează atât la exterior cât și la interior. Sunt sigur că partenerii noștri vor fi mândri să aibă un astfel de camion în flotă, iar șoferii vor fi mândri să-l conducă. Acest camion este cu adevărat spectaculos!”

La exterior, model MAN TGX Individual LION S a fost conceput în cadrul departamentului de design MAN, toate soluțiile propuse fiind puse în practică de experții din departamentul MAN Individual. Acesta are o apariție impunătoare întărită de efectul de carbon al bării de protecție și al oglinzilor exterioare și accentuată de nuanțele de roșu care scot în evidență designul distinctiv al noii generații de camioane MAN. Senzația impunătoare este conturată și de radiatorul cu un design stilat vopsit în negru și cu elemente cromate, bara din plafon cu lămpi LED , elementele frontale și laterale din oțel, jantele negre și parasolarul exclusivist MAN Individual.

Designul interior continuă caracterul exclusivist al noului model. Cusătură decorativă roșie pe volanul multifuncțional din piele subliniază caracterul sportiv al MAN TGX Individual Lion S. Husele pentru scaune sunt din piele Alcantara cu o cusătură în formă de diamante, iar cotiera și panourile ușilor sunt din același material. Pe tetiere iese imediat în evidență simbolul unui leu roșu, iar inscripția Lion S se regăsește și pe inserțiile cromate de pe portiere. Centurile de siguranță roșii accentuează și mai mult impresia dinamică generală pe care o lasă acest camion.

Șoferul este răsfățat în cabina versiunii Individual Lion S cu scaune premium, un volan ergonomic cu numeroase posibilități de reglare și un display digital de 12,3 inch. Printre dotările de asistență și siguranță se numără sisteme precum Adaptive Cruise Control Stop & Go, MAN ComfortSteering, Lane Return Assist LRA, sisteme de asistență la virare, la schimbarea benzii de rulare și sistem de asistență pentru faza lungă, toate venind în sprijinul șoferului pentru o călătorie în confort și siguranță.

 

 

Pauzele petrecute în cabina noului model sunt adevărate momente de relaxare. Un pat confortabil, un spațiu de stocare suplimentar de 1.400 litri în locul unui al doilea pat și opțiunea de a echipa spațiul de bucătărie cu un cuptor cu microunde și un automat de cafea îi oferă șoferului un spațiu confortabil și de relaxare în perioadele de pauză. În plus, opțional se poate monta pe unul dintre pereții laterali, deasupra patului, și un televizor cu diagonala de 22 de inch.

Noul MAN TGX Lion S nu este doar despre un design elegant și echipări speciale. Cu o motorizare între 510 și  640 CP se va dezlănțui pe orice drum și își va ocupa locul de leu alfa în cadrul oricărei flote.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings