Autostrada A 7 se inchide timp de 79 ore in zona Hamburg

 

Pentru prima dată, construcția tunelului de protecție împotriva zgomotului Altona va afecta în mod semnificativ traficul pe autostrada A 7 și în zona Hamburg. Compania federală de proiect Deges dorește să blocheze complet autostrada săptămâna viitoare de joi seara (18 martie) până luni dimineață (22 martie) între Hamburg-Volkspark și -Waltershof. Jumătate din cele trei poduri rutiere importante peste autostradă urmează să fie demolate.

„Suntem conștienți de faptul că se va crea haos semnificativ mai mare in trafic „, a declarat marți managerul de proiect Christian Rohde. Însă blocarea de 79 de ore este inevitabilă din cauza întinderii podurilor și a procedurii complicate.

Instalarea podurilor temporare, ca și în construcția tunelurilor de protecție împotriva zgomotului Schnelsen și Stellingen, nu este posibilă din cauza lățimii autostrăzii și a celor două joncțiuni. De aceea, podurile trebuie înlocuite cu elemente de tunel construite anterior, înainte de construirea tuburilor de tunel propriu-zise. În perioada de construcție, traficul est-vest pe autostradă trebuie menținut, chiar dacă numai pe jumătatea rămasă a podului. Chiar și în timpul lucrărilor de demolare, traficul pe Bahrenfelder Chaussee, Osdorfer Weg și Behringstrasse ar trebui să funcyioneze pe lângă șantier .

Posibile rute alternative

Traseul prin A 1, A 21 și B 205 între triunghiul Horster la sud de Hamburg și joncțiunea Neumünster-Süd este disponibil ca ruta ocolitoare .

Purtătorul de cuvânt al Autobahn GmbH Nord, Karina Fischer, a atras atenția asupra altor opțiuni alternative: ruta pe A 39 (Hamburg-Lüneburg), B 404 / A 21 și B 205, precum și pentru șoferii din vestul Schleswig-Holstein prin A 23 bis Pinneberg-Nord și Westring-L103 până în partea de vest a Hamburgului.

Închiderea completă a A 7 va fi mentinuta pana vineri seara (19 martie). Apoi, autostrada spre nord va fi deschisă de la Hamburg-Heimfeld.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings