BAG, amenzi de 31.000 Euro în timpul controalelor de cabotaj

Oficiul Federal pentru Transportul de Mărfuri a efectuat din nou verificări cheie pentru a asigura respectarea reglementărilor de cabotaj. De asemenea, au existat controale asupra stării vehiculelor.

BAG a efectuat 2.021 controale detaliate efectuate in 9 și 10 martie, un total de 26 de puncte de control. Dintr-un total de 596 de vehicule verificate, 575 au fost verificate pentru a respecta reglementările de cabotaj. Potrivit BAG, s-au efectuat transporturi de cabotaj ilegal cu 24 dintre aceste vehicule.

Controalele au avut loc în special pe rute și hub-uri de trafic care au fost puternic utilizate de vehiculele nerezidente. Potrivit informațiilor, la măsuri au participat 117 inspectori din cadrul serviciului de control rutier și de taxare.

În plus, experți tehnici din cadrul serviciului de inspecție rutieră au fost detașați pentru a efectua inspecții tehnice rutiere (TUK). În cele 53 de vehicule verificate pentru defecte tehnice, au fost constatate doar încălcări izolate. Luând în considerare toate domeniile controlate ale legii, în total s-au încasat în jur de 31.165 de euro. 

Rezultatele controlului obținute trebuie evaluate și încorporate în controalele operaționale ulterioare. Potrivit BAG, continuarea la nivel național a acțiunilor de control este, de asemenea, o parte integrantă a planificării ulterioare pentru anul 2021.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings