Elveția – camioanele electrice mai lungi au voie să circule

Încă un metru ar trebui să asigure instalarea bateriilor cu o capacitate mai mare. Compania Designwerk produce deja primele exemplare.

În Elveția , camioanele electrice foarte lungi vor avea voie să circule în viitor. După cum a anunțat compania Designwerk, Oficiul Federal Elvețian pentru Drumuri FEDRO a aprobat construcția și utilizarea vehiculelor comerciale care ar trebui să ofere mai mult spațiu pentru baterii

„Acest lucru ne oferă opțiunea de a plasa bateriile atât între axe, cât și în spatele cabinei șoferului, ceea ce necesită o lungime suplimentară de un metru”, explică CEO-ul Adrian Melliger.

Potrivit companiei, producția camioanelor de 900 kilowatti/oră a început deja. În consecință, există deja primele comenzi de la Galliker Transport AG și Friderice Services.

Marca de vehicule comerciale electrice Futuricum aparține Desingwerk. Până în prezent, compania a instalat baterii cu 680 kilowatti oră.

ASTRA a confirmat acest lucru către VerkehrsRundschau , dar subliniază în mod explicit că permisul este valabil doar pentru traficul intern din Elveția.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings