Elveția – camioanele electrice mai lungi au voie să circule

Încă un metru ar trebui să asigure instalarea bateriilor cu o capacitate mai mare. Compania Designwerk produce deja primele exemplare.

În Elveția , camioanele electrice foarte lungi vor avea voie să circule în viitor. După cum a anunțat compania Designwerk, Oficiul Federal Elvețian pentru Drumuri FEDRO a aprobat construcția și utilizarea vehiculelor comerciale care ar trebui să ofere mai mult spațiu pentru baterii

„Acest lucru ne oferă opțiunea de a plasa bateriile atât între axe, cât și în spatele cabinei șoferului, ceea ce necesită o lungime suplimentară de un metru”, explică CEO-ul Adrian Melliger.

Potrivit companiei, producția camioanelor de 900 kilowatti/oră a început deja. În consecință, există deja primele comenzi de la Galliker Transport AG și Friderice Services.

Marca de vehicule comerciale electrice Futuricum aparține Desingwerk. Până în prezent, compania a instalat baterii cu 680 kilowatti oră.

ASTRA a confirmat acest lucru către VerkehrsRundschau , dar subliniază în mod explicit că permisul este valabil doar pentru traficul intern din Elveția.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings