Hödlmayr Logistics Romania a investit 400.000 de euro în transportul multimodal

După succesul avut cu punerea în funcțiune a propriei conexiuni feroviare și odată cu extinderea spațiului deținut în comuna Bascov, Hödlmayr Logistics Romania își propune să pună transportul multimodal în centrul preocupărilor sale. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv s-au investit în total 400.000 Euro.

Conceptele de transport multimodal presupun antrenarea mai multor mijloace de transport în cadrul fiecărui proces de livrare, cu scopul clar de a găsi mereu cea mai bună opțiune de deplasare între punctul de plecare și cel de destinație. „În acest fel putem continua optimizarea timpilor de livrare, putem reduce costurile și aduce o contribuție valoroasă pentru protecția mediului,“ după cum subliniază Tamer Sen, Director al Hödlmayr Logistics Romania, evidențiind pe scurt avantajele existente.

Un alt avantaj de care beneficiază Hödlmayr este reprezentat de independența obținută în urma dezvoltării propriilor mijloace de operare și conexiunilor feroviare. „Pe lângă transportatoarele speciale de vehicule, deținem, de puțin timp, chiar conexiuni feroviare proprii, direct la punctul de operare al firmei. În colaborare cu parteneri de încredere, putem garanta desfășurarea proceselor de livrare în mod continuu, fără să întâmpinăm obstacole. În prezent sunt transportate săptămânal 1.500 de vehicule,“ declară Tamer Sen, privind cu mult optimism spre viitor.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings