SCANIA – camioane electrice pentru cel mai mare distribuitor de produse alimentare din Suedia

Compania de logistică Axfood, Dagab, face tot posibilul pentru sustenabilitate prin achiziționarea de camioane electrice de la Scania.

Transporturile de alimente în regiunea Stockholm vor deveni mult mai ecologice cu știrile că compania de logistică a principalului distribuitor de produse alimentare din Suedia Axfood s-a angajat să folosească electrificarea camioanelor sale Scania pentru livrările în oraș.

Dagab, grupul de achiziții și logistică Axfood, a comandat primul camion greu electric, produs în serie, pentru livrarea zilnică de alimente către magazinele din orașul Stockholm și zona înconjurătoare și a cumpărat, de asemenea, un nou camion electric hibrid plug-in.

Camioanele electrice își vor conduce zilnic de la depozitul Dagab din Jordbro, în suburbiile sudice ale orașului Stockholm, până la magazinele alimentare din oraș. Gama extinsă a camioanelor, combinată cu o strategie de încărcare optimizată, înseamnă că Dagab își va putea livra bunurile fără a sacrifica disponibilitatea și eficiența și, în același timp, va face o reducere semnificativă a impactului general asupra mediului Dagab – și Axfood.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings