Renault Trucks prezintă noua gama de camioane T, T High, C și K

Renault Trucks prezintă upgrade-urile la gamele sale T, T High, C și K la un eveniment digital din 8 iulie 2021. Aceasta este o oportunitate unică de a descoperi schimbările majore aduse vehiculelor în ceea ce privește productivitatea clienților, precum și în confortul și siguranța șoferului.

După dezvăluirea noilor sale game T, T High, C și K într-o manieră total fără precedent în jocul video Euro Trucks Simulator 2, Renault Trucks își invită toată audiența la un eveniment digital pentru o prezentare fizică a evoluției camioanelor sale. Evenimentul va avea loc pe 8 iulie 2021 pe o platformă  (https://tckevolution.renault-trucks.com/en) dedicată cu o alegere de două ori, 13:00 sau 19:00 (CET).

Participanții vor fi prezentați noilor vehicule și serviciilor asociate printr-o serie de prezentări, inclusiv cele de Bruno Blin, președintele Renault Trucks, și Florence Simonet, vicepreședintele post-vânzări și servicii. Paul Daintree, director de design Renault Trucks, va deschide, de asemenea, ușile emblematicului „Design Hall” și va prezenta actualizările făcute atât în ​​interiorul cabinei, cât și în exterior.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings