eVito Tourer este acum disponibil și cu o altă variantă de baterie

De mai bine de un an, eVito Tourer s-a dovedit a fi specializat în transport comercial de pasageri fără emisii la nivel local și, în acest sens, a demonstrat că este adecvat pentru operațiunile zilnice cu autovehicule comerciale electrice de la Mercedes-Benz – fie că este vorba despre un shuttle pentru hoteluri, un taxi de mare capacitate sau un autovehicul pentru concepte de mobilitate la cerere în transportul public.

Ca alternativă la varianta eVito Tourer cu o capacitate a bateriei utilizabilă de 90 kWh (consum electric combinat: 26,9-26,2 kWh/100 km; emisii combinate de CO2: 0 g/km[1]), Mercedes-Benz Vans oferă acum și eVito Tourer cu o capacitate utilizabilă a bateriei de 60 kWh (consum electric combinat: 27,4-26,7 kWh/100 km; emisii combinate de CO2: 0 g/km1). Acest lucru oferă noi posibilități pentru clienții comerciali, în special, de a găsi versiunea vehiculului care să se potrivească operațiunilor preconizate și modelului lor de afaceri. Noua variantă a eVito Tourer este astfel interesantă pentru clienții care acoperă rute ușor de planificat sau care conduc doar pe distanțe scurte, cum ar fi în operațiunile de transport școlar. De asemenea, este de interes pentru cei care caută un preț de pornire accesibil sau pentru care ar fi utilă o economie de greutate de 150 kg și creșterea corespunzătoare a sarcinii utile.

Autonomia eVito Tourer cu o baterie de 60 kWh este de 217-239 km[2]. Funcția standard de încărcare rapidă oferă o putere de încărcare de 50 kW[3], iar ca opțiune este posibilă și varianta de 80 kW. În acest caz, bateria poate fi încărcată de la 10% la 80% în aproximativ 35 de minute[4].

Mercedes-Benz EQV: transportul perfect pentru familii și pasionați de sport cu multe bagaje

Familiile cu o mai mare grijă pentru mediu sau pasionații de sport care preferă să aibă spațiu suplimentar pentru bagaje sau echipamente grele și, prin urmare, care au nevoie de o sarcină utilă mai mare, sau cei care folosesc în cea mai mare parte vehiculul pe distanțe scurte până la medii, au acum și opțiunea de a comanda EQV 250 (consum combinat de combustibil: 27.6 – 26,9 kWh/100 km; emisii combinate de CO2: 0 g/km) cu o capacitate a bateriei utilizabilă de 60 kWh. Autonomia este de 213-236 km, iar funcția de încărcare rapidă de 80 kW este dotare standard pe EQV 250, la fel ca și dotările interioare de înaltă calitate, cum ar fi sistemul inovator de infotainment MBUX.


[1] Consumul electric a fost determinat pe baza Directivei 692/2008/EC. Consumul electric depinde de configurația autovehiculului.

[2] Autonomia a fost determinată pe baza Directivei 2017/1151/EU și depinde de stilul de condus individual, de condițiile de drum și trafic, temperatura externă și de funcționarea sistemului de climă, astfel încât numerele pot fi diferite.

[3] Capacitate maximă de încărcare la o stație de încărcare în curent continuu cu o sursă de alimentare de 400 volți, curent de 300 A; puterea maximă de încărcare depinde de diverși factori, cum ar fi temperatura ambientală și a bateriei, precum și starea de încărcare a bateriei la pornirea încărcării.

[4] Timp minim de încărcare de la 10% la 80 % în condiții optime, la o stație de încărcare în curent continuu cu o alimentare de 400 volți, curent de 300 A; timpul de încărcare poate varia în funcție de diverși factori, cum ar fi temperatura ambientală și a bateriei, precum și de utilizarea unor consumatori auxiliari suplimentari, de exemplu încălzirea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings