Fii în siguranță în călătoriile tale, alături de produsele Checkpoint! (P)

Produsele Checkpoint sunt create pentru a oferi o indicație asupra slăbirii prezoanelor de pe vehicule. Acest concept relativ simplu de siguranță din Marea Britanie s-a extins treptat în întreaga lume.

Gama de produse Checkpoint oferă soluții pentru o mare varietate de piulițe și șuruburi critice pentru siguranță în multe sectoare industriale.

Cuprinzând indicatori și dispozitive de reținere pentru securitate, fiecare produs a fost proiectat pentru a se potrivi cu numeroasele ansambluri și configurații diferite de roți existente.

Indicatoare de siguranță prezoane Checkpoint

Indicatoarele de siguranță pentru prezoane sunt un produs de bază din gama Checkpoint, cererea înregistrând o creștere la nivel global. Checkpoint este oferit într-o gamă foarte largă de dimensiuni pentru a acoperi aplicații din domeniul vehiculelor comerciale (grele și ușoare), industrial, agricol, militar și feroviar.

Funcții principale

– furnizează o indicație vizuală clară asupra slăbirii prezoanelor, deosebit de utilă în cazul autoutilitarelor

– furnizează o indicație asupra supraîncălzirii roților care este de altfel greu de detectat

– ajutor real pentru păstrarea siguranței în trafic oferind o imagine vizuală clară celorlaltor participanți în trafic

Beneficiile principale ale indicatorelor pentru prezon

✓ Siguranță îmbunătățită a echipamentelor la care prezoanele reprezintă o componentă structurală critică (roțile vehiculelor)

✓ Facilitează ușurința verificării vizuale pentru a localiza problemele

✓ Reducerea costurilor de întreținere care rezultă din localizarea exactă a slăbirii prezoanelor sau supraîncălzirii roților

✓ Reducerea timilor de nefuncționare (downtime)

✓ Îmbunătățirea profesionalismului, siguranței și astfel și a reputației societății de transport

✓ Soluții cost-eficiente și ușoare de implementat

Vezi mai multe detalii aici »

Capace de siguranță prezoane Dustite

Capacele Dustite® combină un indicator pentru prezoanele slăbite cu un capac de praf standard, indicat pentru roțile fără ornamente. Ca și în cazul Checkpoint, capacele de siguranță Dustite indică slăbirea critică a prezoanelor, îndeplinind și funcția de senzor de supraîncălzire. Capacul de siguranță Dustite oferă beneficii adiționale: protejarea piuliței de intemperii, coroziune și deteriorări în general.

Indicatorul pentru piulițe Dustite este un produs de bază al celor de la Checkpoint Safety, care înregistrează și o cerere mare la nivel global. Dustite este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni pentru a putea fi utilizat în aplicații din domenii multiple: utilaje industriale, agricole, autovehicule din sectoarele militare și comerciale.

Dustite – soluție cu beneficii multiple în siguranța rutieră

Capacele Dustite® sunt concepute pentru a putea fi montate doar pe roțile fără ornamente, întrucât indicatorul, aflat la baza produsului, nu ar permite să se potrivească prin gaura de acces pe un capac ornamental. Dacă avem montat pe roată un ornament, trebuie să utilizăm Dustite LR (Long Reach). Cu ajutorul capacelor de siguranță Dustite se poate monitoriza starea prezoanelor foarte simplu și la îndemână: controlul de rutină înainte de pornire. Dacă oricare dintre indicatori este direcționat diferit față de modelul inițial, pot fi luate măsuri corespunzătoare imediat!

Vezi mai multe detalii aici »

Indicatoare de siguranță prezoane Cehcklink

Un indicator și un dispozitiv de reținere a piuliței roții cu dublu scop.

Plasarea unui Checklink® peste două piulițe adiacente ajută la prevenirea slăbirii piulițelor roților. Acest produs inteligent indică și reține împotriva mișcării nedorite a piuliței roții, precum și indică orice supraîncălzire a roților cauzată de frânele sau rulmenții defecte.

FUNCŢIE

Conectarea a două piulițe de roată adiacente cu polimerul nostru specializat în forma noastră distinctivă „S” asigură o funcție de reținere, provocând rezistență la slăbirea piulițelor roților. Dacă piulița reușește totuși să se slăbească, acest lucru va fi indicat de distorsiunea formei „S”.

BENEFICII CHEIE

  • Un indicator vizual al mișcării nucilor
  • Ajută la prevenirea slăbirii nucilor
  • Indică posibile defecte la frâne sau lagăr prin topire
  • Sprijină verificările de siguranță ale flotei
  • Cost eficient și ușor de implementat

Indicatorul de piuliță de roată Checklink® oferă un angajament clar față de sănătate și siguranță și starea tehnică pentru alți utilizatori ai drumului, vehicule comerciale și asociații rutiere și de transport, cum ar fi: DfT, FORS, DVSA, HSE, FTA și RHA.

Vezi mai multe detalii, aici »

Indicatoare de siguranță prezoane Cehcklink

Checklock SQ® ajută la prevenirea slăbirii piulițelor. Acest dispozitiv de fixare poate fi utilizat pe roți, mașini și orice echipament care are piulițe critice de siguranță. Este format din două bobine, care atunci când sunt împinse împreună se lărgesc pentru a sta în jurul a două piulițe adiacente. Eliberarea Checklock SQ® permite strângerea bobinelor și limitarea slăbirii piulițelor.

Checklock SQ® este fabricat cu oțel arc de oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este tratat termic pentru a repara funcția de reținere și a permite reutilizarea continuă a acestuia.

Beneficii:

  • Ajută la prevenirea dezlipirii piulițelor
  • Nu este necesar un echipament de montare
  • Re-utilizabile
  • Cost eficient și ușor de implementat

Checklock SQ® este conceput pentru a fi utilizat pe roți fără ornamente și inele de trepte. Acest produs poate fi combinat și cu un Checkpoint® pentru a oferi un aspect mai vizual și o indicație de supraîncălzire. Oferă un angajament clar față de sănătate și siguranță, precum și calitatea rutieră altor utilizatori ai drumului și asociațiilor rutiere și de transport, cum ar fi: DfT, FORS, DVSA, HSE, FTA și RHA.

Vezi mai multe detalii, aici »

Pentru informații și comenzi, vă rugăm să contactați echipa Fomco Trade la numărul de telefon 0265-326.043 sau pe e-mail, la adresa office@fomco.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings