“Qoobus nu este Uber pentru camioane. Transportatorul este prioritatea noastra.” Mesajul primei rețele de business pentru logistica ce intra pe piata din Romania.

Prima rețea de business pentru logistică, creată în România, se întoarce acasă cu mesajul “Qoobus nu este Uber pentru camioane.” Platforma, utilizată cu succes în 8 țări din Uniunea Europeană, are scopul să creeze pentru transportator o adevărată infrastructură digitală pentru facilitarea comerţului exterior, a transportului şi logisticii.

Fondatorul companiei, dl. Mihail Cernei

Fondatorul companiei, Mihail Cernei explică ”Noi ne dorim ca transportatorul să nu-și pună întrebarea este oare o binecuvântare sau amenințare Qoobus pentru industria transporturilor. Avem misiunea de a consolida toate entitățile din domeniul logistic într-o singură platformă de business oferindu-le: rapiditate, comoditate, transparența și siguranța în procesul de organizare a transportului de marfă, fără a percepe comisioane din tranzacțiile încheiate între utilizatorii platformei. ”

Qoobus aduce noi oportunități întregului ecosistem logistic

Platforma Log-Tech de ultimă generație, unește companiile de producție, import-export, companiile de transport și casele de expediții, din acest sector într-un singur ecosistem operațional și le oferă transparență, siguranță și eficiență în procesul de lucru.

Potrivit antreprenorului, în pofida faptului că industria de logistică numai în Europa, generează o cifră de afaceri de 335 miliarde EUR, din care 77% este reprezentat de  transportul rutier de marfa (camioane), atât transportatorii, cât și expeditorii de marfă se confruntă cu aceleași provocări. Companiile care trebuie să expedieze rapid marfa nu pot găsi întotdeauna un transportator, iar colaboratorii din transport pierd timp și bani pentru a găsi un expeditor.

“Qoobus oferă transportatorului independență, îl pune sub lumina reflectoarelor, îl face vizibil pentru operatorii din transport fără să perceapă comision la tranzacții. Cu Qoobus, companiile de transport de orice dimensiune devin mai informate, mai rapide, mai eficiente, mai profitabile, la fel de competitive ca jucătorii mari din piață  ” a menționat Mihail Cernei, CEO Qoobus

Cu ajutorul tehnologiilor din platformă, transportatorul se poate conecta direct cu companiile care necesită transport de marfă. Qoobus înțelege preferințele transportatorului pe zonele lui de interes și îi oferă soluții de marfă și oportunități de business customizate.

Big Data în transporturi: Cum funcționează

Particularitatea platformei Qoobus constă în faptul că aceasta utilizează Big Data și algoritmi de învățare automatizată. Imediat ce utilizatorul plasează o cerere în care indică, în ce oraș, când și câtă marfă are de transportat, algoritmul îi propune imediat opțiunile disponibile pe ruta dată. Concomitent, expediază aceste date transportatorilor sau expeditorilor de marfă, contribuie la identificarea partenerilor în regiune și oferă o analiză amplă despre companiile cu care poate interacționa.

Securitatea pe prim plan

Un lucru important de menționat este că orice companie înregistrată în platforma, poate fi verificată prin Qcheck – un serviciu Qoobus care are misiunea de a face mai transparente informațiile despre companii și care ajută la luarea rapidă a deciziilor pentru a crea o colaborare cu un potențial partener. Puteti gasi informații despre rapoartele de bonitate, licențe, recenzii și alte date care permit companiilor să construiască colaborări sigure.

Platforma Qoobus nu percepe comisioane din tranzacțiile încheiate între utilizatorii platformei. Înregistrarea și publicarea anunțurilor este gratuită. Utilizatorii pot obține o analiză mult mai profundă a potențialului partener, să aibă acces la „hărțile fierbinți” și să detecteze punctele în care sunt concentrați cei mai mulți transportatori și cele mai multe mărfuri pregătite pentru a fi expediate pentru anumite tipuri de abonamente lunare.

Qoobus invită toate companiile din piața transporturilor de marfa să se înregistreze pe platformă pentru publicarea anunțurilor de marfă și transport.

Pentru înregistrarea gratuită accesați: https://qoobus.com/
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings