Hödlmayr Logistics România extinde parteneriatele cu Dacia și Ford

Hödlmayr Logistics România, filiala Hödlmayr din punctul de lucru Bascov, anunță extinderea a două noi contracte. Companiile Dacia și Ford, ambele deja clienți pe termen lung, au ales Hödlmayr și pentru alte servicii de transport datorită competențelor specialistului în logistică de vehicule.

Producătorul român de automobile Dacia, parte a concernului Renault din 1999, va derula pe viitor toate transporturile de vehicule către Atena (Grecia) cu sprijinul Hödlmayr Logistics România. Producătorul american Ford, care din 2008 dispune și de un centru de producție în România, mizează, în cazul transportului vehiculelor sale noi pe teritoriul României, tot pe Hödlmayr.

„Perfecționarea constantă a locației logistice din România pentru oferirea de servicii integrate a contribuit hotărâtor la vizibilitatea companiei noastre în cadrul licitațiilor cu acest ordin de mărime“, declară Tamer Sen, administrator al Hödlmayr Logistics România. Însă un rol important îl joacă și proximitatea geografică în plan strategic față de ambii producători de automobile și conexiunea optimă la rețeaua de căi ferate. „Avem convingerea că punctul nostru de lucru va prelua pe termen mediu poziția de Hub internațional, din care se vor putea distribui automobile din Vest și Est“, afirmă Tamer Sen.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings