Am lansat noua versiune a platformei B2B, fomcoshop.ro!

Noul site are menirea să vă ofere acces rapid și ușor la produsele căutate, o modalitate mult mai simplă de comandă a acestora, dar și acces la situația financiară a companiei pe care o reprezentați.

Site-ul are un design modern și o structură intuitivă, iar paginile produselor vă oferă informații detaliate cu privire la acestea.

Ce avantaje aduce noul site pentru partenerii Fomco Trade?

    ✔ Posibilitatea de a vizualiza prețuri personalizate, la toate produsele, în funcție de contract

    ✔ Filtrare avansată pentru ușurința în navigare

    ✔ Comandă online simplificată

  ✔ Posibilitatea de a urmări coletele direct din contul dvs.

    ✔ Posibilitatea de a vedea facturile cu sold, situațiile financiare, limita de credit

    ✔ Posibilitatea de a folosi propriile coduri în efectuarea comenzilor

    ✔ Posibilitatea de a importa comenzi în format Microsoft Excel

    ✔ Posibilitatea de a vizualiza facturile in sold

    ✔ Posibilitatea de a repeta comenzile anterioare cu un singur click

Suntem specialiști în domeniul tahografelor digitale, tahografelor analogice și a limitatoarelor de viteză. De peste 15 ani scopul nostru este acela de a oferi produse și servicii de calitate partenerilor noștri, de a colabora cu clienții noștri, pentru a le putea oferi cele mai bune soluții, într-o industrie din ce în ce mai competitivă.

Fomco Trade vă pune la dispoziție, prin noul webshop, o gamă variată de accesorii pentru camioane, tahografe inteligente și digitale, limitatoare de viteză, încălzitoare staționare Webasto, Eberspächer și Autoterm, sisteme de localizare și măsurare a consumului de combustibil prin GPS și GPRS.

Din oferta noastră de produse nu lipsesc lămpile de marcaj și gabarit, stațiile radio CB, lăzile frigorifice, sau sistemele de aer condiționat – avem totul pentru transportatori!

O echipa de vânzări profesionistă vă stă la dispoziție cu sfaturi și vă oferă consultanță în fiecare pas al procesului de achiziție, astfel că dumneavoastră să aveți garanția că ați făcut alegerea potrivită. Înțelegem cel mai bine nevoile transportatorilor și livrăm soluții, nu simple produse. Vă așteptăm pe noul website – fomcoshop.ro!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings