Arcese se bazează pe POWER CURTAIN PLUS de la Schmitz Cargobull

Caroseria POWER CURTAIN PLUS nu este pregătită doar pentru transportul anvelopelor.

Fie rutier, feroviar, aerian sau maritim – cu peste 50 de ani de experiență, compania italiană de transport și logistică Arcese poate oferi întotdeauna clienților săi soluția optimă de transport. Cinci noi semiremorci cu cortină Schmitz Cargobull S.CS MEGA cu POWER CURTAIN PLUS, care sunt utilizate în special pentru transportul mărfurilor vrac și neambalate, au consolidat recent flota de vehicule de ultimă generație a experților italieni în transport.

Caroseria flexibilă cu prelată robustă se descurcă fără șipci de sprijin și este, de asemenea, certificată pentru transportul anvelopelor. Datorită stabilității structurale și rezistenței prelatelor, care sunt întărite cu curele de aramid și fire de oțel integrate, caroseria poate rezista la solicitările mari care apar în timpul transportului de băuturi sau mărfuri neambalate, în special la viraje. „POWER CURTAIN PLUS ne permite să transportăm încărcături neambalate pe șosea și pe calea ferată – cum ar fi anvelopele care tind să facă ca prelata să se umfle în exterior în viraj”, explică Carlo La Corte, manager de flotă la Arcese Group. „Cu S.CS MEGA cu POWER CURTAIN PLUS, ne putem baza pe standardele de siguranță și putem reduce timpii de încărcare.”

Semiremorca cu cortină S.CS MEGA cu POWER CURTAIN PLUS nu numai că este certificată conform DIN EN 12642 Cod XL, Ghidul DL 9.5 împreună cu un Certificat pentru băuturi, dar este și certificată și dispune de echipamente suplimentare pentru transportul anvelopelor. Rezistența peretelui lateral este generată de un mecanism de pârghie ușor de utilizat care acționează asupra barelor de susținere încastrate în prelată și pretensionează prelata. În acest fel, mărfurile instabile dimensional rămân protejate în siguranță în timpul încărcării conform formei. Corpul prelatei se remarcă și prin manevrarea ușoară, deoarece nu este nevoie de șipci de sprijin sau de contravântuire diagonală a încărcăturii.

Arcese Group este o companie globală de logistică, cu 70 de birouri și 2.800 de angajați în întreaga lume. Arcese Group conectează lumile și oferă soluții integrate și durabile de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Cu o flotă mereu modernă de 3.000 de semiremorci și 600 de camioane asigură flexibilitate în transport și servicii și securitate maximă a încărcăturii în toată Europa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings