Grupul Arcese își întărește prezența în România

Noua structură operațională răspunde obiectivului de a satisface cererea tot mai mare de servicii logistice integrate din țară și de a se asigura că serviciul, pentru clienți și parteneri, este în pas cu extinderea afacerilor Grupului în România.


Proprietatea dezvoltată de WDP are peste 4000 de metri pătrați, 6 căi de încărcare/descărcare și un drive/in box. Construită pentru a asigura un consum redus de energie, clădirea este certificată EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies), un certificat care atestă emisiile sale scăzute de carbon chiar și în timpul construcției.

Structura de clasa A va merge alături de depozitul deja prezent în Parcul Logistic Nervia din zona Apahida, inima industrială a României, și în special va fi dedicată managementului produselor alimentare datorită și certificării UNI EN ISO 22000: 2018. HACCP.
Din punct de vedere al capacității, sistemele de depozitare și manipulare de ultimă generație permit Grupului să ofere soluții ad-hoc cu valoare adăugată mare și să gestioneze cele mai variate dimensiuni de paleți și, în același timp, să reorganizeze structura sistemului de depozitare și a fluxurilor. , răspunzând astfel cu flexibilitate și reactivitate la solicitările clienților.

„ Strategia noastră urmărește extinderea în continuare a gamei de servicii oferite pe întreg teritoriul precum și să garantăm în continuare clienților noștri rapiditate, calitate și fiabilitate, cerințe care au fost întotdeauna esențiale pentru Arcese” declară Marius Buturoaga, Country Manager Arcese România pe care îl continuă : „Obiectivul pentru viitor este să cercetăm noi sectoare, cum ar fi auto, bunuri de larg consum (FMCG) și livrare la domiciliu. În ultimii zece ani am investit semnificativ în țară, creând noi locuri de muncă și un mediu de lucru sigur, modern și pozitiv, dar mai presus de toate am creat o echipă strânsă de profesioniști în logistică .”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings