Blocare pe timp de noapte complet nouă pentru camioanele DAF de nouă generație

DAF prezintă DAF Night Lock unic pentru seria de camioane DAF de nouă generație. Night Lock poate fi livrat pe orice XF, XG și XG⁺ nou și este disponibil și ca soluție de modernizare prin toți dealerii oficiali DAF.

Blocare de noapte DAF nou pentru noua generație DAF

Noul DAF Night Lock este perfect integrat în panoul ușii noilor camioane XF, XG și XG⁺, International Truck of the Year 2022. Încuietoarea mecanică folosește atât balustrada, cât și structura robustă a ușii, în care armăturile necesare sunt deja instalate din fabrică.

150% mai puternic  

DAF Night Lock constă dintr-un panou de oțel de culoarea ornamentelor cabinei și dispune de un comutator basculant. Când este activat, panoul alunecă în jos pentru a se conecta cu balustrada robustă. Acest lucru blochează ușa și împiedică oaspeții neinvitați să intre în cabină. Un indicator roșu arată clar că DAF Night Lock a fost activat. Pentru a se asigura că șoferul poate ieși instantaneu din cabină în caz de urgență, este suficientă o singură apăsare a comutatorului basculant pentru a debloca.

Testele ample au arătat că noul DAF Night Lock poate rezista la forțe cu până la 150% mai mari decât orice alt sistem similar de pe piață. Ca urmare, atunci când sunt echipate cu un blocare de noapte DAF, ușile noii generații XF, XG și XG ⁺ nu pot fi deschise nici măcar cu o rangă.
Un autocolant special pe mânerele ușilor indică prezența unui blocaj de noapte DAF.

Pentru DAF Trucks, siguranța și bunăstarea șoferilor sunt de cea mai mare importanță. De aceea, în 2008, DAF a fost primul care a introdus un sistem Night Lock pentru o protecție optimă a șoferului. Noul DAF Night Lock nu este doar integrat perfect în ușă, dar este și mai robust și mai ușor de utilizat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings