Clean Logistics va livra 5.000 de camioane cu hidrogen

Revoluție pentru camionul cu hidrogen: GP Joule și Clean Logistics au semnat un contract pentru livrarea a 5.000 de camioane cu celule de combustie. 

Potrivit companiei, primele vehicule dintr-o pre-serie vor merge la GP Joule de la sfârșitul celui de-al treilea trimestru al anului 2023. Momentul exact depinde și de momentul în care va fi aprobată finanțarea așteptată.

„Ceea ce este revoluționar în legătură cu cooperarea unui producător de electricitate și hidrogen precum GP Joule cu un producător de camioane precum Clean Logistics este că mobilitatea grea devine acum parte din noua economie energetică durabilă”, explică Ove Petersen, CEO și co- fondatorul GP Joule. Această conexiune este unică și, de asemenea, foarte importantă pentru a împinge și mai rapid extinderea energiilor regenerabile fără a aștepta extinderea rețelelor electrice.

Camioanele comandate de GP Joule sunt reconstruite la Clean Logistics, deci nu sunt conversii ale vehiculelor existente. Clean Logistics va echipa camioanele cu un sistem de celule de combustibil, baterii tampon și rezervoare de hidrogen. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings