Schmitz Cargobull a prezentat în premieră în România semiremorca EcoVARIOS

Schmitz Cargobull Romania a organizat deja tradiționalul SCB Oktoberfest – o oportunitate de a lua pulsul pieței, a întâlni jucători importanți și, bineînțeles, de a cunoaște cele mai recente inovații în materie de semiremorci.

Inspirat de motto-ul “Innovations for Transport Efficiency”, participantii la eveniment au putut testa cele mai noi produse Schmitz, concepute special pentru imbunatatirea eficientei economice pentru utilizatori.

Câștigătorul Premiului Trailer Innovation 2023– EcoFlex – este primul model din gama EcoGeneration, care poate fi comandat in Romania. Sub deviza – “Rethinking sustainability”, prin cele 3 variante EcoFIX, EcoFLEX si EcoVARIOS, Schmitz Cargobull, in calitate de lider de piață, contribuie la reducerea emisiilor de CO2 si a consumului de combustibil in transportul rutier.

EcoFlex si EcoVarios au o înălțime ajustabilă in două trepte pentru a asigura atât transportul de volum cat si poziția aerodinamică. La extensie maxima, înălțimea totala este de 4 metri, atât in fată cat si in spate. Partea din spate a semiremorcii poate fi coborâtă cu 50 de cm, obținând forma aerodinamică optimizată pentru reducerea consumului de combustibil. In poziție Eco, semiremorca se pretează pentru transportul de mărfuri generale grele, băuturi, role de tablă sau de hârtie, sau alte mărfuri ce nu necesita înălțime utilă mai mare de 2200 mm.

O premiera absoluta in Europa a fost prezentarea EcoVarios, potrivit mai ales pentru marfurile de volum si pentru industria de automotive.  Ca si la Ecoflex, la extensie maxima, înălțimea totala este de 4 metri, atât in fată cat si in spate. In modul Eco, inaltimea in interior este de 3 m.

Pe langa acestea, au fost prezentate si basculantele SKI 7.2 si 8.2 si traditionala semiremorca frigorifica SKO cu sistemele antifurt TL3 si TL4 si agregatul frigorific de ultima generatie SCU.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings