Ford Trucks introduce F-LINE, design nou, tehnologie de conectivitate și caracteristici avansate de siguranță

Ford Trucks, și-a dezvăluit noua serie F-LINE la un eveniment de lansare în Antalya, Turcia. Proiectată și dezvoltată de Ford Trucks, seria F-LINE captează atenția prin tehnologiile sale conectate pentru vehicule, caracteristicile avansate de siguranță, precum și confortul și designul modern.

Inspirat de viziunea „Sharing the Load”, Ford Trucks a proiectat seria F-LINE pe baza analizei cererii pieței și a cerințelor clienților. Axată pe furnizarea de eficiență, satisfacție și fiabilitate la fiecare nivel al experienței clienților, seria permite companiei să deservească un spectru mai larg de clienți din industria vehiculelor comerciale grele cu inovația și versatilitatea sa.

Noua gamă include trei segmente: camioane rutiere, camioane de construcții și camioane de tractare fiecare cu performanțe ridicate.

Duman: „Ca Ford Trucks, vom continua să oferim clienților noștri performanță și tehnologii de nouă generație”

Emrah Duman, Ford Trucks Leader, a subliniat că oferă inovații cu produsele și serviciile lor, cu viziunea de a „crea valoare cu cele mai eficiente soluții de transport”.

Duman a spus: „Succesul nostru în Turcia și pe toate celelalte piețe internaționale crește an de an. Vom continua să ne propulsăm marca înainte prin inovarea în portofoliul nostru de produse și în tehnologiile pe care le oferim. Cu noua serie F-LINE, care a fost construită în răspuns la feedback-ul consumatorilor, oferim inovații care măresc atât confortul, cât și performanța vehiculului. Oferim clienților noștri o experiență de condus mai confortabilă, cu tehnologie pentru vehicule conectate și tehnologii de siguranță îmbunătățite. În calitate de Camioane Ford, vom continua să creăm eficiență și să oferim performanță și reducere. tehnologii de vârf pentru clienții noștri.”

Noul F-LINE este mai eficient cu tehnologia vehiculelor conectate

Cu ConnecTruck, care este oferit și în seria F-LINE, clienții se pot conecta la vehiculele lor oricând prin portalul web sau de pe telefoanele lor mobile. Prin monitorizarea vehiculelor lor pe hartă, aceștia pot primi date rapide despre vehicule și înregistrări anterioare de utilizare a vehiculului. Oferă soluții de eficiență care vor crește timpul de funcționare al vehiculului la 100% și vor asigura performanțe optime, cum ar fi diagnosticarea de la distanță și actualizările software, datorită tehnologiilor conectate pentru vehicule. Starea vehiculelor Ford Trucks este monitorizată de la distanță în timp real. Cu această tehnologie, Ford Trucks monitorizează instantaneu datele vehiculului de la distanță și urmărește să mărească timpul de operare prin intervenția cu algoritmi predictivi de diagnosticare la distanță înainte ca vehiculele să fie lăsate pe drum.

Design inspirat de F-MAX

Cabina și designul exterior al seriei F-LINE, inspirate de F-MAX, au fost dezvoltate pentru a spori ergonomia, confortul și eficiența.

Designul interior accentuează confortul și calitatea optime, în timp ce designul exterior oferă un aspect elegant, dinamic și izbitor. Ecranul multimedia de 9 inchi care permite șoferilor să gestioneze multe funcții din interiorul vehiculului, materialele scaunelor reînnoite, volanul nou și butoanele de control sporesc confortul la conducere. Grila, bara de protecție, farurile, aripile, ușile și ornamentele oglinzilor reînnoite combină puterea și stilul, sporind în același timp ergonomia, facilitând intrarea și ieșirea din vehicul cu designul reînnoit.

Conducere în siguranță, alimentată de cele mai noi tehnologii

Seria F-LINE reprezintă, de asemenea, plăcerea supremă a conducerii, alimentată de tehnologii de siguranță.

Sistemul de informare a unghiului mort, camera de marșarier, sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație, sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope, semnalul de oprire de urgență și pregătirea pentru blocarea alcoolului asigură o călătorie sigură pe fiecare drum.

Asistența la coliziune cu detectarea pietonilor, controlul inteligent de viteză adaptiv cu Stop & Go, asistența automată pentru faza lungă și sistemul de avertizare la părăsirea benzii oferă șoferilor o experiență de condus mai sigură și mai plăcută.

Ford Trucks se angajează să se asigure că portofoliul său de produse va consta în întregime din vehicule cu emisii zero până în 2040. În conformitate cu acest obiectiv, compania urmează foaia de parcurs de transformare pe care a lansat-o cu tehnologii cu emisii zero, conectate și autonome în vehiculele comerciale grele. sub numele „Generația F”.

Începând cu februarie 2024, seria F-LINE va fi disponibilă pentru cumpărare atât în ​​Turcia, cât și pe piețele străine.

Noua versiune în ediție limitată a F-MAX, câștigător al premiului ITOY: F-MAX Select

Ford Trucks a introdus și modelul F-MAX Select în Antalya, o versiune nouă și limitată a F-MAX premiat „International Truck of the Year (ITOY)” 2019, care a produs doar 400 de unități. F-MAX Select ridică experiența de condus la un nivel unic, combinând detalii de design îmbogățite cu tehnologie avansată și confort.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings