IVECO lanseaza noul eDaily, cu o autonomie de până la 400 km în condiții reale

„Mai mult decât electric”, IVECO eDaily se mândrește acum cu un ePTO de 50 kW și o a patra opțiune de baterie pentru un plus de versatilitate.

eDaily este renumit pentru tehnologia sa inovatoare de baterii modulare, care îi conferă o autonomie de până la 400 km în condiții reale de utilizare în mediul urban, iar o a patra baterie poate fi acum configurată pe modelele cu șasiu-cabină de 7,2 tone GVW 5100 mm 72C. Extinderea capacității bateriei la 148 kWh permite o autonomie de până la 240 km. Modelele IVECO eDaily cu trei și patru baterii beneficiază, de asemenea, de o încărcare rapidă mai rapidă de 115 kW, care asigură o autonomie de 100 km în doar 20 de minute. În plus, vehiculele cu șasiu-cabină beneficiază de flexibilitatea unui port de încărcare opțional, montat lateral pentru a optimiza confortul șoferilor.

Capacitățile ePTO de neegalat de 15 kW ale modelului eDaily au fost, de asemenea, extinse, oferind acum o putere excepțională de 50 kW în formele ePTO de înaltă tensiune și mecanice. Această creștere semnificativă a puterii poate oferi acum o soluție cu emisii zero pentru echipamentele utilizate în misiuni specializate solicitante, cum ar fi curățarea rigolelor, stingerea incendiilor, curățarea zăpezii, colectarea gunoiului și altele.

Capabil să fie condus cu un permis de conducere categoria „B” – pe baza implementării la nivel național a reglementărilor europene – IVECO eDaily 42S, cu un PTC de 4,25 tone, poate fi acum echipat opțional cu suspensia pneumatică AIR-PRO. Această suspensie unică cu amortizare continuă asigură o rulare lină, reducând în același timp balansul caroseriei. O caracteristică utilă a AIR-PRO este funcția de memorie care poate regla înălțimea șasiului vehiculului pentru descărcare și o poate salva prin intermediul funcției de memorie pentru livrări repetate.

Combinând display-ul digital dinamic al Daily-ului și un ecran multimedia impresionant, noul eDaily oferă acum soluții de Smart Routing fie prin noul sistem de infotainment, fie prin aplicația eDaily Routing. Acest lucru permite șoferului să verifice gama estimată cu sistemul care oferă sfaturi cu privire la momentul în care este necesară o încărcare intermediară, luând în considerare ruta și estimările de distanță prin inteligență artificială.

De asemenea, funcționalitatea a fost îmbogățită pentru șoferi și managerii de flotă cu controale eRemote care gestionează de la distanță setările vehiculului prin intermediul aplicației Easy Daily sau prin portalul IVECO ON. Managerul de flotă poate verifica de la distanță starea funcțiilor vehiculului, cum ar fi setările Hi-Matic și Eco Mode, având posibilitatea de a le bloca pentru a asigura eficiența maximă a combustibilului în timpul operațiunilor. Această funcție permite acum controlul la distanță al setărilor ADAS, asigurând siguranța activă și pasivă a vehiculului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings