227 autobuze Karsan Citymood pentru regia de transport în comun din Roma

În cadrul parteneriatului cu Industria Italiana SpA (IIA), producătorul turc Karsan a livrat 227 de autobuze Menarinibus Citymood, care au fost fabricate în fabrica de la Bursa a companiei Karsan. Karsan deține 28,6% din acțiunile companiei. Menținându-și elanul puternic la export, Karsan a livrat autobuze diesel și GNC de 10 metri și 12 metri pentru regia de transport în comun din Roma în doar cinci luni. Directorul executiv al Karsan, Okan Baș, a declarat că, incluzând cele 227 de vehicule livrate către Roma, Karsan a primit comenzi pentru Citymood în valoare de 90 de milioane de euro în 2019 și că va produce peste 500 de unități Citymood până la finele anului 2019: „Odată ce am început colaborarea noastră cu IIA, numărul de autobuze Citymood exportate va depăși 1.000 de unități până la sfârșitul anului curent. Vehiculele utilizate în prezent la Roma sunt în uz timp de douăzeci de ore în fiecare zi a săptămânii, cu o capacitate de funcționare de 99% la performanțe integrale, fără întrerupere. Acest lucru arată că oferim o valoare adăugată imensă municipiului în materie de rentabilitate.”  

De la fabrica sa din Turcia, Karsan oferă soluții de transport adaptate nevoilor de mobilitate ale epocii noastre și își continuă exporturile globale, din care o mare parte sunt expediate către țările europene. Compania a livrat 227 de autobuze Menarinibus Citymood către Roma. Autobuzele sunt fabricate în cadrul parteneriatului său cu Industria Italiana Autobus SpA (IIA), unde Karsan deține 28,6% din acțiunile companiei. Succesul global în materie de producție și vânzări al companiei Karsan a fost demonstrat încă o dată prin livrarea de autobuze Citymood diesel și GNC de 10 metri și 12 metri în doar cinci luni.

Directorul executiv al Karsan, Okan Baș, a declarat că, incluzând cele 227 de vehicule livrate către Roma, Karsan a primit comenzi pentru Citymood în valoare de 90 de milioane EUR în 2019 și că va produce peste 500 de unități Citymood până la finele anului 2019: „Odată ce am început colaborarea noastră cu IIA, numărul de autobuze Citymood exportate va depăși 1.000 de unități până la sfârșitul anului curent. Vehiculele utilizate în prezent la Roma sunt în uz timp de douăzeci de ore în fiecare zi a săptămânii, cu o capacitate de funcționare de 99% la performanțe integrale, fără întrerupere. Acest lucru arată că oferim o valoare adăugată imensă municipiului în materie de rentabilitate.

Citymood; confort pentru pasageri și profituri pentru companii

În Roma, care este vizitată de aproximativ 7,2 milioane de turiști în fiecare an, IIA efectuează toate serviciile de întreținere, reparații și postvânzări pentru cele 227 de autobuze Menarinibus Citymood care rulează în fiecare zi a săptămânii, în cadrul activităților administrației orașului. Citymood rezolvă problemele de transport public cu versiunile sale de 12,1 metri și 10,6 metri, care au capacități de 96 și 84 de pasageri, respectiv. Citymood reduce la minimum costurile pentru diesel/gaz, întreținere și achiziție prin utilizarea la capacitate maximă; mai mult, acesta le oferă pasagerilor un transport de înaltă calitate, cu caracteristici precum rampa practică accesibilă, zona pentru scaune cu rotile, structura originală cu planșeu de nivel jos și suspensia frontală independentă.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings