7 aspecte de luat în considerare atunci când căutaţi un card de combustibil

Fără nicio îndoială, combustibilul probabil că reprezintă cel mai ridicat cost pentru orice companie de transport, care operează o flotă de vehicule, indiferent de dimensiune sau de cifra de afaceri. Cardurile de combustibil funcţionează pe acelaşi principiu ca un card de credit sau de debit obişnuit. Pentru a achita, folosiţi cardul la pompa de alimentare sau în interiorul staţiei de alimentare. Acestea nu numai că pot reduce semnificativ cheltuielile, dar şi simplifică procesul general de realimentare cu carburant.
Oferta bogată de carduri de combustibil de pe piaţă îngreunează luarea unei decizii.

Dorim să vă prezentăm 7 aspecte importante, pe care ar trebui să le luaţi în considerare atunci când alegeţi cardul de combustibil potrivit pentru afacerea dumneavoastră:

  • 1) Aflaţi preţul combustibilului şi cum este calculat la staţia de unde alimentaţi frecvent

Cu un card de combustibil, preţul pe care îl vedeţi afişat la staţia de alimentare şi preţul pe care îl veţi achita poate varia semnificativ. Cardul are potenţialul de a reduce costurile, dar poate veni cu cerinţe sau taxe suplimentare. Nu toate cardurile sunt create în mod egal, de ceea este atât de important să ştiţi cât cheltuiţi pe carburant în prezent şi să solicitaţi furnizorului de card să vă prezinte diferite opţiuni şi beneficiile ale acestora.
În plus, preţurile sunt structurate în moduri diferite – prin urmare, asiguraţi-vă că ştiţi ce cumpăraţi şi modul cum este calculat preţul în cadrul staţiilor de alimentare esenţiale.
Eurowag oferă preţuri competitive de carburant pe care le veţi cunoaşte întotdeauna în avans şi nu aveţi motive de îngrijorare în ceea ce priveşte taxele ascunse sau suprataxele. Toate cheltuielile dumneavoastră vor fi afişate pe o factură detaliată şi uşor de citit, care vă va ajuta la creşterea gradului de conştientizare în ceea ce priveşte eficienţa carburantului în organizaţia dumneavoastră.

  • 2) Asiguraţi-vă că reţeaua de acceptare vă acoperă rutele

Reţeaua de acceptare a cardului dumneavoastră de combustibil este, de asemenea, un factor de luat în considerare. Unii furnizori operează doar în anumite zone geografice, alţii pot fi acceptaţi doar în anumite staţii de alimentare de către anumiţi furnizori de combustibil. De aceea este important să alegeţi un furnizor care va acoperi toate regiunile şi ţările necesare afacerii dumneavoastră şi care dispune de staţii de alimentare de-a lungul celor mai utilizate rute.

  • 3) Serviciu de asistenţă clienţi care „vorbeşte pe limba dumneavoastră”

Asiguraţi-vă că furnizorul cardului de combustibil oferă servicii acoperitoare de asistenţă clienţi, care vă poate explica şi răspunde la toate întrebările şi care să vă susţină 24 de ore, fără a folosi elemente de jargon, ci într-un limbaj uşor de înţeles pentru dumneavoastră şi pentru conducătorii dumneavoastră auto. Reţineţi, atunci când apelaţi la serviciul clienţi – conducătorul auto este cel care va apela atunci când există probleme la staţie.
Pentru confortul dumneavoastră, serviciul de asistenţă clienţi oferit de Eurowag, pagina web pentru Clienţi şi pagina web publică sunt disponibile în peste 20 de limbi diferite, 24/7.

  • 4) Asiguraţi-vă că facturile sunt uşor de citit, cu toate tranzacţiile raportate clar

Cardul de combustibil poate, de asemenea, minimaliza cheltuielile administrative şi timpul acordat acestora. Alegeţi un furnizor care oferă transparenţă în ceea ce priveşte cheltuielile şi consumul de combustibil. Numerarul nu mai este necesar, iar problemele precum facturi de achiziţie pierdute sunt complet eliminate.
Cu Eurowag, de exemplu, veţi beneficia de acces non-stop la contul dumneavoastră, unde veţi putea verifica, în mod facil, tranzacţiile de combustibil şi descărca rapoarte şi facturi. Aceasta reduce contabilitatea şi costurile şi, de asemenea, simplifică rapoartele fiscale. Vă permite să aveţi un control deplin din confortul propriei case.

  • 5) Limită de credit, termeni de plată şi ciclu de facturare corespunzător afacerii dumneavoastră

Limita de credit se acordă întotdeauna individual, pe baza performanţei financiare şi garanţiilor pe care le puteţi oferi. În general, cu cât riscul furnizorului cardului de combustibil este mai mic, cu atât limita de credit pe care o veţi obţine este mai bună. În orice caz, nu uitaţi să citiţi termenii de plată şi ciclul de facturare oferit afacerii dumneavoastră – reţineţi că un flux de numerar stabil reprezintă nucleul oricărei companii de transport.

  • 6) Card pierdut sau furat? Asiguraţi-vă că securitatea este la cel mai înalt standard

Tehnologia cardului de combustibil oferă beneficii în ceea ce priveşte termenii de securitate şi funcţionalitate în comparaţie cu metodele alternative de plată pentru combustibil, precum numerarul. Informaţiile detaliate ale tuturor tranzacţiilor reduc potenţialul de abuz al angajaţilor şi oferă mai mult control asupra utilizării legitime a vehiculelor. Securitatea ar trebui să fie o prioritate, prin urmare, asiguraţi-vă că veţi discuta acest aspect cu furnizorul dumneavoastră.

  • 7) Servicii adiţionale

Discutaţi cu eventualul furnizor de card de combustibil şi întrebaţi dacă oferă servicii adiţionale precum rambursare taxe, taxe de drum, management flotă etc. După stabilirea tuturor necesităţilor dumneavoastră, furnizorul vă va putea oferi cel mai potrivit card.

Căutaţi un card de combustibil chiar acum? Aici la Eurowag, oferim o selecţie de carduri de combustibil pentru orice afacere. Fie că sunteţi în căutarea unui card de combustibil cu termeni generoşi de plată sau a unui card preplătit, suntem aici pentru a vă asista.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings