Arcese comanda noul camion electric eActros 600

Arcese Group, o companie globală de logistică, și Daimler Truck Italia anunță că au semnat un acord pentru achiziționarea Noului Mercedes-Benz eActros 600.

eActros 600 dispune de un lanț de putere 100% electric (eAxle) care integrează cele două motoare electrice și transmisia cu patru trepte direct în punte, perfect optimizat cu PPC (Predictive Powershift Control) functioneaza pentru eficienta si economie maxima.

eActros 600 este echipat cu trei baterii, fiecare cu o capacitate de 207 kWh de instalată și 200 kWh de capacitate utilă, care oferă 621 kWh/600 kWh și permit vehiculului să parcurgă 500 de kilometri fără încărcare intermediară.

Bateriile nou-dezvoltate se bazează pe tehnologia celulelor cu fosfat de fier litiu (LFP) și sunt lăudate pentru durata de viață lungă și energia utilizată sporită. Aceste baterii au o durată de viață de 1,2 milioane de kilometri și sunt proiectate pentru a fi reîncărcate de la 20% la 80% în mai puțin de 30 de minute la orice stație de încărcare cu megawați care va fi disponibilă în curând, cu o putere de aproximativ un megawatt. În plus, cu noua sa cabină aerodinamică proiectată inovator (ProCabin), eActros 600 se remarcă nu numai prin eficiență, ci și prin rularea sa deosebit de silențioasă.

În ceea ce privește siguranța, noul eActros 600, dispune de o nouă platformă electronică, „sensor fusion”, care îmbină datele radarului și ale camerei pentru o vedere și mai mare către față și lateral. Unghiul de vizibilitate mărit semnificativ mărește eficiența sistemelor de asistență de ultimă generație pentru siguranță la conducere, inclusiv Active Brake Assist 6 (ABA 6), Frontguard Assist, Active Sideguard Assist 2 (ASGA 2) și Active Drive Assist 3 ( ADA 3).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings