ASKO așteaptă cu nerăbdare următoarea generație de camioane electrice Scania

Norvegia are o disponibilitate excelentă de energie verde, datorită topografiei sale cu munți, platouri și fiorduri. Acest lucru îl face un loc bun pentru a testa avantajele transportului cu emisii zero, iar acum ASKO așteaptă cu nerăbdare următoarea generație de camioane electrice Scania.

Deși ASKO a lucrat câțiva ani cu camioane electrice, multe lucruri sunt încă noi când vine vorba de electrificare.„Scania ne-a ajutat să ne uităm la rutele, să avem o imagine de ansamblu asupra locurilor în care putem folosi camioanele noastre electrice în prezent și în ce domenii le vom putea folosi în viitor”, spune Marius Råstad, Corporate Logistics Manager, ASKO.

A ști ce rute, zone și regiuni pe care le pot rula vehiculele electrice este o informație vitală care îi permite ASKO să decidă câte camioane electrice trebuie să cumpere în fiecare an. 

 Astăzi, aceste camioane electrice circulă pe rutele noastre de distribuție, în primul rând în și în jurul orașelor, dar suntem fericiți să vedem următoarea generație”, adaugă Råstad. Ei văd că locul în care pot folosi aceste camioane se schimbă de fapt și că le vor putea rula pe rute pe distanțe mai lungi. „Știm că îl vom avea și îl așteptăm cu nerăbdare.”

ASKO intenționează să crească numărul de vehicule electrice din flota lor, precum și orele de funcționare ale acestora. Să-i facă să lucreze non-stop este pe lista de dorințe, atâta timp cât se încadrează cu programul și volumul lor de transport.

Scopul ASKO este de a avea un transport complet fără emisii înainte de 2026. Astăzi, sunt in exploatare peste 60 de camioane electrice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings