ATP Trucks Automobile lansează Truston în România

ATP Grup intră pe un nou segment de piață, cel al autovehiculelor de transport rutier şi persoane

ATP Trucks Automobile, noua companie producătoare de autovehicule de transport rutier din România, anunță lansarea primul său produs, Truston, echipat în variante de basculantă şi betonieră, asamblate 100% la Baia Mare. În momentul de față, sunt finalizate pe linia de asamblare primele 10 autoutilitare, pentru 3 dintre ele fiind deja semnate contracte cu clienți din Baia Mare, București și Bistrița.

Parte din ATP Group, care reuneşte firmele ATP Automotive – producţie şi distribuţie piese auto, ATP Motors – dealership auto şi ATP Transit – transport rutier intern şi internaţional, ATP Trucks Automobile are ca activitatea de bază fabricarea de autovehiculelor de transport rutier şi persoane.

Cea mai importantă caracteristică a modelelor Truston este rezistenţa, noul produs fiind construit pe două profile în C, unul de 7mm și unul de 8mm, puse unul într-altul, ceea ce crește semnificativ rezistența șasiului. Rezistența superioară a componentelor permite transportarea unor greutăți cu 33% mai mari decât media pieței şi se traduce într-o durabilitate sporită a ansamblului. Basculanta Truston este făcută să transporte mai mult și să reziste mai bine în timp, iar betoniera ajunge cu ușurință în cele mai dificile locații, inaccesibile până acum. Rapoartele de transmisie îi conferă un avantaj în urcarea pantelor și în pornirea de pe loc în plină sarcină.

Truston a venit ca un răspuns la nevoia de dezvoltare continuă a ATP Group. Prin ATP Trucks Automobile, ATP Group ajunge la un nivel superior. Avem produsul finit propriu bazându-ne pe o experienţă integrată raportată la piaţa de automotive, reţeaua de service-uri autorizate şi cea de distribuţie auto. Prezenţa noastră de peste 20 de ani pe piaţa de profil ne-a dat acces la o foarte bună cunoaștere a dorințelor, nevoilor şi exigențelor clienților noștri. Credem că Truston se va impune pe piața românească prin calitățile sale, dar și prin poziționarea prețului competitiv. Capacitatea actuală de producţie este de 360 camioane pe an,” declară Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.

Rezistența superioară a componentelor se traduce de asemenea și într-o durabilitate sporită a ansamblului şi costuri de mentenanţă reduse, un element foarte important în ecosistemul construcțiilor din România. Truston este echipat cu sistem audio-video de ultimă generaţie: unitatea de entertainment care vine cu touchscreen, ecran color, conectivitate USB, card reader SD, Bluetooth integrat, player video și comenzi pe volan. Autoutilitarele Truston intră pe piaţă cu 2 ani garanţie. Gama de culori ce pot fi asigurate este una largă: roşu, portocaliu, verde, albastru, gri, alb, sanidine.

“În afacerea noastră avem acces la cei mai buni furnizori. Motoarele Truston sunt Power by Weichai. Weichai este Numarul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc”, menţionează Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.

Distribuţia Truston în piaţă se va realiza prin ATP Motors (https://www.atp-motors.com/) , iar clienţii beneficiază de: accesorii disponibile online prin E-shop, specializare şoferi pentru reparaţii simple, servicii de mentenanţă şi reparaţii în centre autorizate, asistenţă în service caroserie cu decontare directa a asigurărilor, servicii specializate de consultanţă pentru vânzare, finanţare si asigurări auto, garanţie extinsă.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings