Austria: Mai multe locatii pentru testarea gratuita a șoferilor de camioane. Unde pot fi efectuate teste rapide gratuite pentru Covid-19

Într-un efort de a testa cât mai mulți oameni, au fost înființate acum stații de testare la nivel național în Austria, unde pot fi efectuate teste rapide gratuite pentru Covid-19. Două containere de testare sunt situate pe autostrada Brenner lângă Nösslach. Un altul este pe A 12 în Angath spre Innsbruck. Stațiile de testare sunt deschise de luni până vineri între orele 05:00 și 19:00 și sâmbătă între orele 05:00 și 14:00.

În plus față de șoferii de camioane, persoanele private pot fi testate în containere gratuit și fără notificare prealabilă. Alte 22 de stații de testare sunt situate în municipalitățile mai mari din Tirol.

Teste gratuite în toate comunitățile mai mari

În Salzburg, testele rapide corona sunt oferite gratuite în aproape 30 de locații, de exemplu în Kongresshaus und Messezentrum Salzburgd, în Stadthalle Oberndorf, în Veranstaltungshalle Sankt Michael, în Straßenmeisterei Schwarzach si în Gemeindeamt Lofer. Înregistrarea se poate face pe www.salzburg-testet.at sau prin telefonul de consiliere medicală la 1450.

Testele rapide sunt efectuate în aproximativ 50 de locații din Austria Superioară. De exemplu, în sala de sport a raionului Braunau, în Clinica Schärding și în centrul de sănătate, precum și în Sala 20 din Wels. Testele sunt gratuite peste tot.

Sursa foto: DW
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings