Avantajele încălzitoarelor staționare pentru șoferii de camion

Camioanele sunt locuri de muncă mobile, în care confortul are un impact direct asupra siguranței. Nu doar tu,  dar și cheltuielile tale vor simți efectele pozitive ale ale unui sistem de încălzire staționar. Economisești combustibil datorită timpului de ralanti mai mic al motorului și a unui stil de conducere mai concentrat.

Air Top 2000 STC de la Webasto este un încălzitor staționar pe aer, extrem de silențios și de dimensiuni foarte reduse, fiind considerat cel mai mic încălzitor pe aer de pe piață. În categoria sa de încălzitoare pe aer, Webasto Air Top 2000 STC asigură cea mai mare putere de încălzire, la o siguranță sporită, funcția TRS (ADR) fiind o dotare standard.

Cabina camionului devine acum mai confortabilă și mai funcțională. Sistemul de încălzire este esențial pentru confortul tău în timpul condusului, dar și peste noapte, dacă ești nevoit să dormi în mașină; deci încălzitorul staționar Webasto Air Top 2000 STC este alegerea perfectă.  Dimensiunea sa înseamnă că poate fi instalat cu ușurință în majoritatea zonelor, fără a-și pierde eficiența.

Cum funcționează  Webasto Air Top 2000 STC

Acesta este un sistem în staționare, care poate fi programat digital, cu ajutorul unei telecomenzi sau cu potențiometru. Poate funcționa fără să fie nevoie să pornești motorul.

Încălzitorul staționar Webasto Air Top 2000 STC folosește carburantul din rezervor, fie benzină sau motorină. Alimentarea se face cu ajutorul unei pompe de dimensiuni reduse, iar apoi carburantul este pulverizat pe un știft ceramic.

Instalarea tipică a încălzitorului pentru camion

Încălzitorul este montat în mod normal sub patul șoferului cu o priză simplă sau dublă care oferă căldură pentru a fi distribuită în cabina șoferului. Air Top 2000 STC este potrivit pentru petrece noaptea în cabină sau pentru a menține temperatura cabinei în timpul încărcării și descărcării, prevenind necesitatea pornirii motorului vehiculului.

Avantajele încălzitorului staționar Webasto Air Top 2000 STC

  • Capacitate de încălzire de 2 kW
  • Încălzitor robust, cu dimensiuni compacte și consum redus de combustibil
  • Foarte ușor de întreținut și reparat; capacitate de auto-diagnoză
  • Dotat cu funcție de autoreglare și încălzire rapidă; proces de încălzire mai uniform și mai silențios datorită utilizării pompei de combustibil DP 42
  • Adecvat pentru utilizarea în vehicule destinate transportului materialelor periculoase (ADR)
  • Operare continuă prin intermediul noilor elemente de control SmartControl și MultiControl HD
  • Beneficiază de rețea de service la nivel național

 

 Contactează reprezentanții Fomcoshop la numărul 0265-326.043 pentru a comanda încălzitorul Webasto Air Top 2000 STC la preț special!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings