BAG a verificat 2041 vehicule in iunie. Amenzi in valoare de 157.000 Euro

În iunie, Oficiul Federal pentru Transportul de Mărfuri (BAG) a efectuat din nou inspecții pentru a asigura respectarea reglementărilor de cabotaj, a perioadei de repaus săptămânal și în domeniul inspecțiilor tehnice rutiere (TUK). La trei date diferite, BAG a inspectat un total de 2041 de vehicule la nivel național. Aceasta înseamnă că numărul camioanelor verificate lunar a crescut din nou comparativ cu luna mai.

La primul control, din 154 de vehicule verificate pentru conformitate cu reglementările de cabotaj, trei au încălcat cerințele. La urmatorul control, BAG a verificat 864 de camioane pentru cabotaj și a constatat încălcări la 17 dintre acestea. La a treia verificare, angajații au verificat 772 de camioane și au gasit probleme la 24 dintre acestea.

De asemenea au fost verificati peste 500 de soferi pentru perioada de repaus săptămânal și au fost constatate 73 de încălcări ale timpilor de odihna.

La toate cele trei date, BAG a verificat un total de 74 de vehicule pentru defecte tehnice și a constatat încălcări la trei dintre vehicule.

BAG subliniază că rezultatele controlului acțiunilor prioritare nu sunt, în general, rezultate reprezentative care să permită tragerea de concluzii fiabile cu privire la situația generală. Pe lângă controalele clasice, a existat o verificare comună cu autoritatea parteneră franceză în zona de lângă graniță.

Locul de inspecție a fost selectat pe baza volumului de trafic preconizat, a rezultatelor controalelor anterioare și a informațiilor de la serviciul de inspecție, potrivit autorității. BAG a dat amenzi in valoare de aproximativ 157.606 euro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings