BFGoodrich-Noua gamă de anvelope destinate camioanelor și autobuzelor

BFGoodrich, liderul mondial în anvelope off-road de peste 100 de ani, a lansat în Europa o nouă gamă de anvelope destinate camioanelor și autobuzelor.

Intrarea pe piața din Europa completează prezența brandului BFGoodrich pe piața internațională de camioane, nu doar pe partea de distribuție ci și de servicii suport pentru toți clienții de camioane.

Noua gamă este disponibilă de la începutul acestui an și include anvelope pentru toate tipurile de profile de camioane și autobuze de pe piață: internațional/regional, traseu on/off și urban, pentru toate sezoanele.

BFGoodrich a început să producă anvelope în Akron, Ohio – SUA în 1870 și este un brand de anvelope de camioane de peste 80 de ani. În prezent, brandul are o puternică notorietate în lume pe piața de anvelope de camioane, unde înregistrează vânzări de peste 1.6 milioane de anvelope pe an (piața din Europa nu este inclusă). Această lansare confirmă transformarea brandului BFGoodrich în brand complet, dedicat autoturismelor, autovehiculelor 4×4 și camioanelor.

„Această lansare este un moment important pentru brandul BFGoodrich și continuă promisiunile noastre de a oferi valoare în tot ceea ce facem. Suntem încrezători că noua gamă de camioane și autobuze va fi cu adevărat semnificativă pentru piața europeană și va întări și mai mult istoria globală a brandului BFG” a declarat Martin Thiollier, Vice Președinte Marketing și Vânzări Europa Central Sudică Michelin.

Cele 52 de modele de anvelope – directoare, motoare, remorcă – sunt fabricate în Europa, special pentru infrastructura și flotele europene, astfel servește nevoilor specifice ale acestor clienților. Noua gamă acoperă toate segmentele de camioane și este disponibilă în 4 mărimi: 15”, 17.5”, 19.5” și 22.5”. În plus, toate anvelopele sunt echipate cu M+S și toate modele pentru osia motoare sunt marcate și cu 3PMSF pentru a menține stabilitatea și mobilitatea indiferent de condițiile de vreme.

Noua gamă BFGoodrich pentru camioane acoperă cele mai importante categorii de camioane din Europa:

► INTERNAȚIONAL
BFGoodrich Route Control – dedicat transportului de mărfuri, această gamă oferă siguranță și performanță pe termen lung. Anvelopele pot fi reșapate și recalibrate pentru a reduce prețul per kilometru; Route Control este adaptată nevoilor flotelor de camioane, fiind disponibilă atât pentru axa de direcție, cât și motrică, inclusiv în dimensiune redusă (serie 60) pentru a optimiza transporturile de volum (mega).

► CONSTRUCȚII
BFGoodrich Cross Control – pentru activitățile de pe șantierele de construcții, foarte robuste, au fost testate cu rigurozitate pe circuitele din Africa; Robustețe crescută în carcasă

► TRANSPORTUL URBAN
BFGoodrich Urban Control – în special pentru autobuzele de pasageri, aceasta este o anvelopă sigură și cu zgomot redus. Dispune de protecție suplimentară laterală și este echipată cu un chip RFID pentru o întreținere ușoară a pneurilor și gestionarea inventarului.

Prin această lansare BFGoodrich prezintă nu numai anvelopele, ci și serviciile și sprijinul pentru utilizatorii de camioane și flote, cum ar fi:
 În 2018, BFGoodrich@ rambursează anvelopa de camion și autobuz dacă nu sunteți pe deplin mulțumit în primele 100 de zile după cumpărare
 În Baja sau Dakar, motorsportul și circuitul sunt parte din ADN-ul BFGoodrich și în 2018 BFGoodrich a devenit anvelopa oficială* pentru competiția Formule Trucks.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings