BorgWarner, Goodman și Windrose colaborează la încărcătorul de megawați

BorgWarner New Energy, Goodman Group și tânărul producător de camioane Windrose Technology dezvoltă împreună infrastructura de încărcare pentru imobilele logistice Goodman din China. Cu stațiile de încărcare puternice de 960 kW, camioanele Windrose pot completa o autonomie de 400 km în mai puțin de 36 de minute.

BorgWarner este cel mai nou membru al parteneriatului și va oferi tehnologia de încărcare care le permite clienților să-și încarce camioanele Windrose la locațiile Goodman. Primul proiect va fi amplasat la depozitul Goodman Citylink, operat de Decathlon, lângă Beijing și va fi prima infrastructură de supraalimentare operațională la nivel de megawați din lume. Încărcarea rapidă este o parte crucială a strategiei generale a Decathlon pentru logistica cu emisii scăzute. Goodman Group este un dezvoltator global de imobiliare industriale și logistice, cu un portofoliu imobiliar care include depozite logistice, parcuri industriale și centre de date.

În prima jumătate a anului 2024, părțile vor testa și vor instala prima stație pilot de încărcare la Goodman Citylink, lângă Beijing. Această colaborare va folosi pe deplin resursele și expertiza tehnică a fiecărei părți în domeniile lor respective, contribuind la accelerarea decarbonizării operațiunilor logistice ale clienților și contribuind la un viitor mai eficient, mai curat și mai inteligent pentru sector.

Noua generație de camioane de la Windrose Technology are o baterie cu o capacitate de 729 kWh, o autonomie de 600 de kilometri cu o sarcină completă de 49 de tone și este echipată cu o platformă de încărcare rapidă cu o tensiune ridicată de 800V
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings