Carsten Bettermann este noul CEO al UTA

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) a anunțat numirea lui Carsten Bettermann ca CEO. Acesta îi succede lui Volker Huber, care își încheie mandatul de 4 ani de CEO al UTA și va prelua o nouă poziție în grupul Edenred.

Carsten Bettermann este un executiv experimentat, absolvent al Universității Tehnice din Berlin și al Universității din Vermont. Și-a început cariera la McKinsey & Company în Germania. Înainte de a se alătura companiei UTA, a deținut poziții de top management la LSG Sky Chefs și CWS Boco International în Germania, Elveția și SUA.

Sub conducerea lui Volker Huber, UTA s-a dezvoltat puternic și a finalizat un proces complet de transformare, care a vizat îmbunătățirea ofertei comerciale și a serviciilor pentru clienți. UTA s-a extins cu succes pe noi piețe, în special în Europa Centrală și de Est, a lansat o serie de soluții inovative, cum ar fi UTA One®, dispozitivul său interoperabil pentru plata taxelor de drum în Europa, și a făcut o serie de achiziții strategice, de exemplu portofoliul comercial al companiei Road Account.

„Suntem încântați să ii spunem bun venit la UTA și Edenred lui Carsten Bettermann. Experiența sa puternică și diversă în management va fi un atu cheie pentru dezvoltarea continuă și transformarea UTA. Îi mulțumim lui Volker Huber pentru munca și rezultatele excelente din ultimii patru ani”, spune Antoine Dumurgier, COO Fleet & Mobility Solutions la Edenred și membru al consiliului director al UTA.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings