Ce trebuie să știi dacă ai o companie de transport mărfuri. Sfaturi pentru transportatori la început de drum (P)

Dacă ai înființat o companie de transport rutier de mărfuri sau vrei să faci acest pas în viitorul apropiat, sunt câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare încă de la început.

Ca să scapi de o parte dintre grijile care vin la pachet odată cu acest pas, poți să apelezi la o firmă specializată în soluții de transport.

Affinity Transport Solutions, de exemplu, este un “one-stop-shop solution” pentru un transportator aflat la început de drum, cu soluții flexibile de garantare. Practic, se ocupă cu asigurarea noului camion cumpărat de tine, îți oferă cardul de combustibil prin care poți plăti taxele de drum automat, soluții GPS, asistență de urgență și te ajută cu rezervările necesare pentru traversări cu feribotul. Totodată, firma se ocupă în locul tău de recuperarea  TVA-ului & accizelor.

Important de menționat este că prin intermediul cardului DKV puteți accesa peste 64.000 de stații de alimentare, din Europa.

Principalele servicii cu care te poate ajuta Affinity Transport Solutions:

Cardul DKV

Ajută la reducerea costurilor de combustibil ale flotei, și ajută la economisirea resurselor prin eliminarea sarcinilor administrative.

Asigurări

Affinity te poate ajuta, de asemenea, cu toate tipurile de asigurare de care au nevoie companiile de transport – http://www.affinity-ts.com/ro/asigurari/?utm_source=ecamion&utm_medium=cpm&utm_campaign=aug

DKV Box Europe, aparatul de bord care te ajută la decontarea taxelor de drum din Europa.

Rezervări  feribot în peste 500 rute, în toată Europa.

Rambursarea TVA & Accize – practic, Affinity preia  grija dosarelor și toată interacțiunea cu autoritățile fiscale pentru solicitările de rambursare TVA.

Soluții GPS – DKV live, cu care poți monitoriza activitatea zilnică a parcului auto de oriunde.

Mai multe detalii găsești pe http://www.affinity-ts.com/ro/?utm_source=ecamion&utm_medium=cpm&utm_campaign=aug sau direct de la ei, pentru că îi poți contacta oricând prin e-mail: affinity.ro@delamode-group.com

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings