Cefin Trucks este importator exclusiv al Ford Trucks în Romania

Cefin Trucks a fost numit importatorul și distribuitorul exclusiv al gamei de produse Ford Trucks în România. Activitatea noii operațiuni va începe la sediul central al companiei, în București, și se va extinde prin rețeaua de distribuție a Cefin Trucks sau a unor parteneri special selectați în acest sens, rețea care va acoperi cel puțin 8 locații până în anul 2018.

„Suntem mândri că am fost selectați de către echipa Ford Trucks, la finalul unui proces de evaluare și selecție foarte riguros, derulat pe parcursul unui an. Este o mare onoare pentru Cefin Trucks să reprezinte un brand de acest nivel în România”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

ford-tractor_2

Cefin Trucks va aloca activității Ford Trucks în România întreaga sa rețea și infrastructură de vânzare și post-vânzare vehicule comerciale, dezvoltate în România din anul 1995. În plus, va fi adăugată o capitalizare de 1.5 milioane euro pentru ca activitatea comercială să înceapă în forță și pentru a fi asigurată finanțarea de stoc necesară. Activitățile existente (comercializarea de vehicule rulate și service) vor fi pilonii dezvoltării acestei noi operațiuni. Baza materială a companiei va fi transferată noii operațiuni comerciale dedicate Ford Trucks: angajați profesioniști, sisteme, baze de date de clienți, o echipă de management testată și o afacere în derulare.

Distribuția Ford Trucks va deveni o componentă esențială a strategiei Cefin Trucks în România. Operațiunile vor fi conduse de la sediul central din București al Cefin Trucks, unul dintre centrele reprezentative ca mărime din Europa de Sud Est în ceea ce privește vânzarea și post-vânzarea de camioane. Aria inițială de acoperire a rețelei va fi formată din București, Timișoara, Arad și Deva.

Nouă gamă de produse se va adresa proprietarilor de flote de dimensiune medie sau mare, care activează în segmentul construcţiilor, al distribuţiei locale sau al instituţiilor publice, cu nevoi de transport specializat. Ford Trucks oferă 3 serii de produse – Road, Construction şi Tractors. Ford Trucks a fost premiat ca fiind cel de-al treilea cel mai bun brand în cadrul evenimentului Internaţional Truck of the Year 2016, cu o noua linie de camioane  pentru construcţii.

ford-trucks_1

Noua gamă Ford Trucks oferă o varietate de opțiuni legate de putere, de la 330 la 480 CP, cu emisii EURO 6. Cele mai recente motoare Ecotorq livrează o economie mai mare de combustibil față de versiunile anterioare și sunt cele mai competitive din segmentul lor – potrivit testelor realizate de evaluatori independenți – oferind un cuplu și performanță mărite, indiferent de condiții.

Noile modele Ford Trucks au o putere și o forță de frânare îmbunătățite, cu un sistem de frânare care este de șapte ori mai puternic față de cel din generația anterioară. Retarderul și frâna de motor au o forță de frânare de 600kW și respectiv 400kW, cu un rezultat total al puterii de frânare de 1.000kW. Cu aceste caracteristici, noua generație de camioane Ford Trucks oferă încredere și siguranță excelente.

ford-tractor_3

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings