Cel de-al 1000-lea Mercedes-Benz Actros pentru Grupul Torello

Grupul Torello, un partener de afaceri de lungă durată al Mercedes-Benz Trucks Italy, continuă să se bazeze pe vehiculele de la Daimler Truck pentru a-și moderniza flota. Karin Rådström, CEO Mercedes-Benz Trucks, a prezentat personal familiei Torello cheile celui de-al 1000-lea Mercedes-Benz Actros la Centrul pentru Clienți din Wörth am Rhein.

Grupul Torello este unul dintre cei mai mari operatori italieni de flote pentru transport rutier și servicii de logistică. Are aproximativ 2.400 de angajați și are aproximativ 20 de locații în Italia și în alte țări europene precum Franța, România, Serbia și Slovacia. Actros L face parte din flota mare pe care Grupul Torello o folosește în toată Europa.

„Al 1000-lea camion Mercedes-Benz din flota noastră aduce totalul nostru la un număr care reflectă parteneriatul nostru de lungă durată. Este o mare plăcere pentru familia noastră și compania noastră să sărbătorim predarea împreună aici, în Wörth am Rhein”, spune Nicola Torello, fondator și președinte al Grupului Torello.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings