Cele mai bune proiectoare LED pentru camioane și mașini off-road de la Fomco Shop

Pentru un șofer de tir sau un pasionat de off-road, luminile pe mașină sunt o parte importantă din arsenalul său. Fără lumină, drumurile ar fi mai întunecate, și de cele mai multe ori, farurile standard nu fac față. Contrar opiniei publice, proiectoarele LED nu sunt chiar atât de scumpe, ele putând fi găsite la prețuri care satisfac orice buget. Tehnologia LED face ca proiectoarele să fie mai eficiente, și mai ușor de întreținut.

Îți recomandăm cele mai bune proiectoare LED de la Fomco Shop. Indiferent de stilul sau tipul de proiectoare pe care le cauți, la Fomco Shop găsești ceva potrivit pentru mașina și bugetul tău.  Așadar, dacă ești un împătimit al off-road-ului sau un șofer pasionat care dorește ca vehiculul său să fie echipat impecabil, profită de super reducerile de la Fomco Shop chiar acum.

  1. Proiector LED cu 2 faze, 42.5 cm, 216W, 72 led-uri

Proiectorul este dotat cu 72 LED-uri aranjate pe 4 rânduri, câte 2 rânduri pentru cele două faze: scurtă și lungă. LED-urile au putere de 3W fiecare, astfel că puterea totală a acestui proiector este de 216W. Acesta funcționează ca și un reflector cu putere foarte mare de iluminare și este ideal pentru vânători, pescari, mașini de teren, camioane și chiar și turisme.

  1. Proiector LED cu 2 faze, 21 cm cu două faze, 4 X 10 W

Proiector cu LED-uri, cu procesor tehnologie CREE. Proiectorul are 4 LED-uri aranjate pe un rând, cu două faze: scurtă (lateral) și lungă (mijloc). LED-urile au putere de 10W fiecare, astfel puterea totală a proiectorului este de 40W.  Proiectorul funcționează ca și un reflector cu putere foarte mare de iluminare. Ideal pentru mașini de teren, camioane, turisme și chiar vânători, pescari.

  1. Proiector LED 10 cm, cu 2 faze, putere 18W, model Army

Proiector cu LED-uri, cu procesor tehnologie CREE. Proiectorul are 6 LED-uri aranjate în 2 rânduri, cu două faze: scurtă (lateral) și lungă (mijloc). LED-urile au putere de 3 W fiecare, astfel puterea totală a proiectorului este de 18W. Consumul de energie de 18W la 1,5 V la 12 V sau la 0,75 A la 24 V.Proiectorul funcționează ca și un reflector cu putere foarte mare de iluminare și are certificat IP67 care garantează utilizatorului protecție împotriva prafului și a apei. Ideal pentru mașini de teren, camioane, turisme și chiar vânători, pescari. Culoare carcasei este de camuflaj / armată.

  1. Proiector LED 105 cm, 240W, 80 led-uri, 2 faze

Proiector cu LED-uri, 240 W, cu procesor tip tehnologie CREE. Proiectorul dispune de 80 LED-uri aranjate pe 2 rânduri, cu două faze: lungă (mijloc) și scurtă (lateral). LED-urile au fiecare o putere de 3W în parte, astfel că puterea totală a proiectorului este de 240W. Acesta funcționează precum un reflector cu putere mare de iluminare. Este ideal pentru pescari, vânători, mașini de teren, turisme sau camioane. Cele 2 faze ale proiectorului se pot aprinde doar împreună.

  1. Proiector LED 30 cm, 144W, 2 faze, 36 led-uri

Proiector cu LED-uri, cu procesor tehnologie CREE. Proiectorul este echipat cu 36 LED-uri aranjate pe 4 rânduri, câte 2 rânduri pentru cele două faze: scurtă și lungă. LED-urile au putere de 3W fiecare, astfel că puterea totală a proiectorului este de 108W. Acesta funcționează ca și un reflector cu putere foarte mare de iluminare. Este ideal pentru vânători, pescari, mașini de teren, camioane și chiar și turisme. Cele 2 faze ale proiectorului se pot aprinde atât separat, cât și împreună.

  1. Proiector LED 30 cm, cu două faze, putere 72 W

Proiector cu LED-uri, cu procesor tehnologie CREE. Proiectorul are 24 LED-uri aranjate în 2 rânduri, cu două faze: scurtă (lateral) și lungă (mijloc). LED-urile au putere de 3 W fiecare, astfel puterea totală a proiectorului este de 72 W. Proiectorul funcționează ca și un reflector cu putere foarte mare de iluminare și are certificat IP67 care garantează utilizatorului protecție împotriva prafului și a apei. Ideal pentru mașini de teren, camioane, turisme și chiar vânători, pescari.

  1. Proiector LED 72W, 4D, LED combo

Proiector cu LED-uri, cu procesor tehnologie CREE. Proiectorul are 24 LED-uri aranjate în 2 rânduri, cu două faze: focalizat și difuzat. LED-urile au putere de 3 W fiecare, astfel puterea totală a proiectorului este de 72 W. Proiectorul funcționează ca și un reflector cu putere foarte mare de iluminare. Ideal pentru mașini de teren, camioane, turisme și chiar vânători, pescari.

  1. Proiector LED 71 cm cu două faze, putere 180W

Proiector cu LED-uri, cu procesor tehnologie CREE. Proiectorul are 60 LED-uri aranjate în 2 rânduri, cu două faze: scurtă (lateral) și lungă (mijloc). LED-urile au putere de 3 W fiecare, astfel puterea totală a proiectorului este de 180 W. Proiectorul funcționează ca și un reflector cu putere foarte mare de iluminare. Ideal pentru mașini de teren, camioane, turisme și chiar vânători, pescari.

  1. Proiector LED 75cm, 108W, 2 faze, 60 led-uri

Proiector cu LED-uri, cu procesor tehnologie CREE. Proiectorul are 60 LED-uri aranjate pe 2 rânduri, cu două faze: scurtă (lateral) și lungă (mijloc). LED-urile au putere de 3W fiecare, astfel puterea totală a proiectorului FLEDBAR180 este de 180W. Acest proiector funcționează ca și un reflector cu putere foarte mare de iluminare și este ideal pentru vânători, pescari, mașini de teren, camioane și chiar și turisme. Cele 2 faze ale proiectorului se pot aprinde doar împreună.

În ultimul timp, popularitatea proiectoarelor a crescut. În camioane sunt utilizate atât pentru estetică, cât și pentru siguranță. Pentru cei pasionați de off-road, de pescuit sau vânătoare, proiectoarele cu tehnologie LED, oferă o iluminare suplimentară, dar și mai multă siguranță.

Investește în siguranța ta, alege proiectorul potrivit pentru tine din oferta Fomco Shop!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings