Comanda de 500 unitati MAN TGX

Compania Quehenberger Logistics din Salzburg (Austria) a decis să achiziționeze autovehicule comerciale produse de MAN pentru transport pe distanțe lungi.

Contractul cadru prevede 500 de unități TGX super echipate, în trei variante (autotractor cu suspensie pneumatică combinată cu arcuri lamelare, autotractor cu suspensie pneumatică integrală și autoșasiu cu 3 axe pentru transport containere), ce vor fi livrate în decursul anilor financiari 2016 și 2017.

„Quehenberger și MAN au o legătură istorică. Pentru că, asemenea companiei Quehenberger, și MAN este o companie cu tradiție. Noi apreciem această continuitate și calitatea autovehiculelor MAN“, astfel își justifică Christian Fürstaller, CEO al Quehenberger Logistics, decizia compania companiei austriece de a achiziționa camioane MAN.

 Toate vehiculele sunt pregătite pentru utilizarea biodiesel. Pentru a minimiza consumul de combustibil, au fost preluate mai multe elemente ale modelelor  EfficientLine, cum ar fi Aero-pachetul cu spoilere pentru o mai bună aerodinamică, precum și Airpressure Management (un compresor de aer ce poate fi deconectat). În plus, Quehenberger pune mare preț pe un pachet complex de siguranță, astfel că pentru toate unitățile a adăugat la comandă și ACC (asistentul de control al distanței), LGS (asistentul benzii de rulare) și EBA (asistentul de frânare).
Utilizarea vehiculelor se va face prin procedeul de leasing operațional, ce cuprinde prin urmare și un contract de mentenanță, precum și o convenție de returnare a acestora. Durata de utilizare este de 36 luni, cu un parcurs anual de 150.000 km.
Quehenberger Logistics este un specialist internațional în managementul transporturilor, logistica rețelelor și a contractelor, având o rețea proprie pe întreg teriroriul Austriei, precum și numeroase puncte de lucru în Europa de Est și Sud-Est. Prin cei peste 2.600 de angajați, Quehenberger Logistics oferă un spectru larg de servicii în domeniul transporturilor și logisticii.
2 thoughts on “Comanda de 500 unitati MAN TGX

  1. Ionut david

    Vreau și eu să lucrez pe o masina dasta dar nu am experienta pe international . Cum iau legatura cu aceasta firmă?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings