Consorțiul britanic achiziționează 2250 de camioane Scania. Jumătate din această flotă va fi livrata catre Eddie Stobart

 

 

Brexit și pandemia Covid-19 nu par să intimideze consorțiul britanic Consortium Purchasing, care la 12 ianuarie 2021 a anunțat o mega comandă pentru 2250 de unități, toate comandate de la Scania. Aceasta este cea mai mare comandă de vehicule comerciale primită în Europa de producătorul suedez.

Vehiculele vor fi furnizate consorțiului pe o perioadă de trei ani de către dealerii Haydock Commercial Vehicles Limited și Graham Commercials Limited. Achiziția a fost condusă de doi antreprenori: William Stobart, președinte executiv al GreenWhiteStar Acquisitions – holdingul care deține companiile de camioane Eddie Stobart, The Pallet Network și iForce – și Allan Jenkinson, proprietarul AW Jenkinson Forest Products.

Acordul de cumpărare include și contracte de întreținere, care vor fi realizate de rețeaua Scania. Jumătate din această flotă va fi livrata catre Eddie Stobart, în timp ce restul va fi împărțit între AW Jenkinson Forest Products și compania WS Transportation Limited. aparținând și consorțiului de achiziții.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings