Cooperarea între platforma de transport TimoCom şi UTA

Specialistul IT a integrat cu staţiile UTA şi mai multe POI-uri în soluţia de tracking

Cu TimoCom puteţi calcula deja şi cu staţiile de combustibil.  Cu colaborarea cu furnizorul de servicii și de carduri de combustibil UNION TANK Eckstein (UTA), Kleinostheim, cea mai importantă platformă de transport din Europa își extinde ofertele sale de servicii digitale.

Rețeaua de mobilitate UTA are 44.000 de stații de benzină conectate în întreaga Europă, unde șoferii de camioane care dețin un card  UTA nu numai că pot umple fără numerar, dar pot folosi și servicii suplimentare la îndemână. Acestea sunt acum afișate ca Puncte de Interes (POI), adică ca puncte de parcurs, în planificarea rutei TimoCom. „În acest fel oferim clienților noștri posibilitatea de a-și planifica mai eficient și mai convenabil rutele”, spune purtătorul de cuvânt al companiei TimoCom, Gunnar Gburek.

Cei peste 120.000 de utilizatori TimoCom au acces la oferta extinsă prin intermediul soluției TC eMap® de calcul și urmărire. La planificare va fi indicată deja, unde există stații de benzină şi care sunt conectate la rețeaua UTA. Lunar prin TC eMap® sunt calculate aproximativ  2,6 milioane de rute.

Șoferii de camioane care folosesc telefoane inteligente sau tablete pentru navigare pe platforma de transport TimoCom, pot afla mai multe informații în orice moment cu apăsarea logo-ului UTA afișat pe hartă electronică, fără a fi nevoie de a încărca o altă aplicație sau un software suplimentar . Printre altele, aceste dispozitive mobile oferă șoferului informații actualizate privind şi orele de deschidere, spațiile de parcare, terminalele de taxare, distribuitoarele de înaltă performanță și tipurile de combustibil disponibile. Numai în Germania, 12 000 de stații de alimentare sunt conectate la rețeaua UTA.

„Ca furnizor de servicii de mobilitate, trebuie să fim prezenți acolo unde sunt clienții noștri. În acest context, TimoCom, ca cea mai mare platformă europeană de transport, este un partener ideal „, spune Volker Huber, CEO la UTA.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings