Costurile si procesele de inregistrare/livrare pentru unitatile de bord din diferite state europene

Aici la Eurowag stim cat de derutanta poate fi plata taxelor in diverse tari. De aceea am decis sa comparam costurile si procesele de inregistrare/livrare pentru unitatile de bord din diferite state europene. In tabelul de mai jos puteti gasi cele mai importante informatii in legatura cu OBU in Austria, Belgia, Cehia, Franta, Spania, Italia, Portugalia, Polonia si Slovacia.

Iata-le:

Exista multe diferente pe care le vei gasi atunci cand te vei uita la costurile pentru OBU in fiecare dintre tari. De exemplu, Belgia are cea mai mare taxa pentru unitatea on-board, dar nu se percepe o taxa de instalare intrucat unitatea on-board poate fi incarcata usor la priza pentru bricheta.

Pe de alta parte, dispozitivul FRESPIT de la Telepass, care iti permite sa conduci prin Franta, Spania, Portugalia si Italia, nu necesita niciun cost initial, dar va trebui sa platesti o taxa lunara impreuna cu taxele de personalizare.
Atentie, unele state, precum Slovacia, nu vor accepta niciun card pentru carburant ca metoda de plata, asa ca asigura-te ca ai numerar pregatit pentru orice eventualitate.
Intre timp, daca esti in cautarea altor informatii despre plata acestei taxe in orice tara europeana, verifica sectiunea de taxe de pe site-ul nostru Eurowag.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings