DAF introduce CF Electric cu autonomie extinsă

DAF Trucks face următorul pas în dezvoltarea camioanelor electrice prin dublarea autonomiei DAF CF Electric cu tehnologia VDL e-power la peste 200 de kilometri. În plus, introducerea unei noi generații de baterii înseamnă o reducere a greutății de 700 kg, ceea ce se traduce direct într-o sarcină utilă mai mare.

Datorită capacității crescute a acumulatorului – care păstrează aproximativ aceleași dimensiuni – CF Electric are acum o autonomie de peste 200 de kilometri, o creștere dublă în comparație cu generațiile anterioare. Încărcarea completă a bateriei se efectuează de obicei la baza camionului și durează aproximativ 75 de minute folosind o stație de încărcare cu o capacitate de 250 kilowați.  
Reîncărcând bateria în timp ce încărcați sau în timpul pauzei șoferului, este posibil să conduceți până la 500 de kilometri complet electrici pe zi cu DAF CF Electric. Acest lucru este foarte avantajos în ceea ce privește productivitatea și eficiența camionului. 

Temperatura bateriei rămâne întotdeauna între 25 și 45 de grade Celsius, indiferent de vreme, ceea ce susține durabilitatea și nivelul constant de performanță al acumulatorului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings