DAF introduce stații de încărcare pentru vehicule electrice

Producătorul olandez de camioane încarcă camioanele electrice cu încărcătoare PACCAR

DAF Trucks introduce o gamă completă de soluții de ultimă generație pentru încărcarea bateriilor camioanelor LF Electric și CF Electric, precum și a altor vehicule comerciale electrice, inclusiv camionete.

DAF Trucks oferă o gamă completă de stații de încărcare fixe cu niveluri de putere de la 20 kW până la 360 kW. În plus, pentru a oferi flexibilitate maximă, sunt disponibile încărcătoare mobile cu niveluri de putere de la 24 kW până la 40 kW.  

O gamă de soluții de încărcătoare pentru toate vehiculele electrice 

Încărcătoarele PACCAR de 20 kW la 50 kW acceptă operațiunile zilnice ale unui camion individual care poate fi încărcat seara sau noaptea.  
Concepute pentru o încărcare rapidă convenabilă, încărcătoarele PACCAR de 120 kW și 180 kW sunt perfect potrivite pentru flotele care operează vehicule electrice pe mai multe rute sau în schimburi multiple. Unitatea de 180 kW oferă puterea de a încărca majoritatea tipurilor de camioane în mai puțin de trei ore. 
Cea mai puternică versiune este încărcătorul PACCAR de 350 kW, o soluție ultrarapidă care poate încărca vehicule la putere maximă maximă în mai puțin de două ore sau încărca rapid două vehicule simultan.  
Încărcătoarele mobile sunt ideale pentru asistență rutieră sau în ateliere, unde este necesară o flexibilitate maximă în infrastructura de încărcare. 

Comunicare impecabilă 

Integrarea cu camioanele complet electrice DAF, hardware-ul de încărcare și software-ul de rețea este asigurată de DAF și de partenerii săi, care au până la zece ani de experiență în industria avansată de încărcare. Acolo unde este necesar, partenerii vor efectua evaluări ale șantierului, modelare energetică și inginerie la sediul clienților. De asemenea, vor întreține echipamentul de încărcare. Acest lucru asigură o comunicare impecabilă între camioane și încărcătoare. 

„Facilitarea conversiei în conducere electrică” 

„Aplicarea camioanelor complet electrice necesită un mod specific de planificare și operațiuni”, afirmă Richard Zink, Director Marketing și Vânzări DAF Trucks. „DAF face această conversie cât mai ușoară posibil pentru clienții săi. Vă sfătuim întotdeauna cu privire la modul în care un camion electric oferă cea mai mare rentabilitate a investiției în activitatea zilnică. Și începând de astăzi oferim clienților noștri echipamente de încărcare de calitate superioară, astfel încât aceștia să fie asigurați de cea mai optimă integrare între camion și stația de încărcare. ” 

Vândut prin dealeri DAF și magazine TRP, inclusiv garanție de doi ani 

Clienții pot achiziționa încărcătoarele PACCAR de la dealerii DAF și din locațiile magazinelor TRP. Gama completă de stații de încărcare a vehiculelor electrice este susținută de o garanție de doi ani.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings